Musique Cafe & More: Το jazzy στέκι της ναξιώτικης γεύσης

Από τη Νάξο στο Παγκράτι, το όμορφο all day μαγαζί έχει γίνει στέκι εδώ και καιρό.

Musique Cafe & More: Το jazzy στέκι της ναξιώτικης γεύσης

Από τη Νάξο στο Παγκράτι, το όμορφο all day μαγαζί έχει γίνει στέκι εδώ και καιρό. Αστική ρομαντζάδα έξω, με ντιζαϊνάτα τραπεζάκια και θέα στο απέναντι παρκάκι –τα νυχτολούλουδα σε τρελαίνουν με τη μοσχοβολιά τους–, ατμοσφαιρικό φωτισμό το βράδυ και τζαζ, σόουλ, φανκ μουσικές.

Musique Cafe & More: Το jazzy στέκι της ναξιώτικης γεύσης - εικόνα 1

Ανάμεσα στους πελάτες, πολιτικοί, ηθοποιοί, ordinary people από όλη την Αθήνα και, μεταμεσονύχτια, τραγουδιστές. Έξυπνη ελληνική δημιουργική κουζίνα, η οποία φέτος, πέρα από τα διάσημα τυριά, βάζει πολύ περισσότερη Νάξο στις μαρμίτες της, με εξαιρετικά κρεατικά –μοσχάρια, κοκόρια, γουρουνόπουλα και αρνάκια– από τις Εγγαρές, το Φιλώτι και την Κυνίδαρο και ένα φανταστικό χειροποίητο λουκάνικο από γνωστό κρεοπωλείο του νησιού και ακόμα, από τώρα μέχρι τον Οκτώβρη, ντομάτες, κρεμμύδια, φασολάκια, κολοκυθάκια και λοιπά λαχανικά από το ναξιώτικο χωριό Γαλήνη.

Musique Cafe & More: Το jazzy στέκι της ναξιώτικης γεύσης - εικόνα 2

Κατά τα λοιπά, πρώτος καφές στις 8 το πρωί, κουζίνα ανοιχτή από τις 11 π.μ. μέχρι όπου φτάσει, wine list με 50 ετικέτες και 15 κρασιά σε ποτήρι, μπίρες αλλά και μια καινούργια cocktail list. Αρριανού 37 & Αρχελάου, Πλατεία Προσκόπων, Παγκράτι, 2107238900, MusiqueCafeandmore

Περισσότερες πληροφορίες

Musique Cafe and More

Αρριανού 37 & Αρχελάου, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
01/10/2022

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.