Ark: Αστέρια για κάθε ώρα της ημέρας

Στο ωραιότερο σημείο της παραλιακής, στα Αστέρια της Βουλιαγμένης, το «Ark», η Κιβωτός του ομίλου Παπαθεοχάρη με την εξωτική, πολυτελή διακόσμηση, κάνει παρέμβαση στην περιοχή.

Ark: Αστέρια για κάθε ώρα της ημέρας

Στο ωραιότερο σημείο της παραλιακής, στα Αστέρια της Βουλιαγμένης, το «Ark», η Κιβωτός του ομίλου Παπαθεοχάρη με την εξωτική, πολυτελή διακόσμηση, κάνει παρέμβαση στην περιοχή, αφού συγκεντρώνει για πρώτη φορά στον ίδιο χώρο τρία διαφορετικά spots με μοναδική προσωπικότητα το καθένα, υψηλή ποιότητα και προτάσεις επιπέδου για κάθε ώρα της ημέρας και για κάθε επιθυμία: ένα bar υψηλών επιδόσεων με μια εκλεκτή λίστα από ευφάνταστα κοκτέιλ, ένα coffee shop με σπάνια χαρμάνια αποκλειστικά φτιαγμένα από την Τaf και ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2016) με σεφ τον διάσημο Γιάννη Μπαξεβάνη.

Ark: Αστέρια για κάθε ώρα της ημέρας - εικόνα 1

Συναρπαστικά καινούργια καλοκαιρινά πιάτα, το ριζότο με ζωμό από μύδια, αχινό και αβγοτάραχο, οι μαύροι κεφτέδες σουπιάς με πικάντικη βινεγκρέτ ντομάτας και κρέμα από μπιζέλια, το ταρτάρ τόνου με βλίτα και σάλτσα από αβγά ψαριών, η κωλοχτύπα με μακαρόνια και σάλτσα από τα κοράλλια της και, βεβαίως, το signature πιάτο του Μπαξεβάνη: ψάρι γεμιστό με χόρτα στον ξυλόφουρνο. Το υπέροχο «Ark» φτιάχνει το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό και με την all day παρουσία του προσφέρει στον Αθηναίο τα πάντα: γοητευτική αισθητική, μαγευτική θαλασσινή θέα, γαστρονομία επιπέδου, άψογο σέρβις και προσιτές τιμές, με φόντο το ωραιότερο σημείο της νότιας Αττικής.

Γρ. Λαμπράκη 2, Γλυφάδα, 2108948882

Περισσότερες πληροφορίες

Ark

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.