«Ψαρού» πλέον και στο Λαύριο

Τρία χρόνια μετά την εμφάνιση της θαλασσινής μοντέρνας ταβέρνας στη Σαρωνίδα, αποκτά και το Λαύριο τη δική του, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του.

«Ψαρού» πλέον και στο Λαύριο

Τρία χρόνια μετά την εμφάνιση της «Ψαρούς» στη Σαρωνίδα, αποκτά και το Λαύριο το δικό του «αδερφό» μαγαζί, και μάλιστα σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία, πάνω στην πλατεία Κανάρη, κοντά στο Δημαρχείο και το Ρολόι. Στεγασμένη σε ένα διατηρητέο κτίριο του 1900, η θαλασσινή μοντέρνα ταβέρνα, που μόλις άνοιξε τις πόρτες της, βγάζει τις σιέλ καρέκλες της έξω και χαζεύει τη θάλασσα, τα κότερα και τα ιστιοπλοϊκά, ενώ μοιράζεται τα ίδια πιάτα με το αδερφό μαγαζί: η σαλάτα με φακές, ψιλοκομμένη ντομάτα, μαϊντανό και καπνιστή ρέγκα, τα μύδια τεριγιάκι, αλλά και σε άλλη εκδοχή, με ούζο και μάραθο, τα διάφορα μικρόψαρα (γαύρος, αθερίνα, μπακαλιαράκια κ.ά.) και το γνωστό, πλούσιο γιουβέτσι με γαρίδες και στακοβούτυρο δίνουν κι εδώ το «παρών». Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις την επισκεφτούμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαρού

Πλατεία Κανάρη, λιμάνι Λαυρίου
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.