Το ιαπωνικό εστιατόριο της Κηφισιάς βγήκε στην αυλή του με καινούργια… γευστικά αξεσουάρ. Στο ανανεωμένο –πάντα σε επιμέλεια του Χρόνη Δαμαλά– μενού θα γνωρίσετε τα shrimp & kani balls (κροκέτες με γαρίδες, βασιλικό καβούρι και yuzu) σερβιρισμένα σε μπουκάλι, αλλά και το rib eye με σπαράγγια, μανιτάρια και κρέμα κολοκύθας αρωματισμένη με τρούφα ή το baby chicken teriyaki. Tο καλοκαίρι φέρνει και Sakura, το οποίο μεταφράζεται σε παγωτό βανίλια-κεράσι με τραγανά μπισκότα σοκολάτας και πραλίνα φουντουκιού.
«Tomoe»: πιάτα νέα, καλοκαιρινά
Το ιαπωνικό εστιατόριο της Κηφισιάς βγήκε στην αυλή του με καινούργια… γευστικά αξεσουάρ.