«Tomoe»: πιάτα νέα, καλοκαιρινά

Το ιαπωνικό εστιατόριο της Κηφισιάς βγήκε στην αυλή του με καινούργια… γευστικά αξεσουάρ.

«Tomoe»: πιάτα νέα, καλοκαιρινά

Το ιαπωνικό εστιατόριο της Κηφισιάς βγήκε στην αυλή του με καινούργια… γευστικά αξεσουάρ. Στο ανανεωμένο –πάντα σε επιμέλεια του Χρόνη Δαμαλά– μενού θα γνωρίσετε τα shrimp & kani balls (κροκέτες με γαρίδες, βασιλικό καβούρι και yuzu) σερβιρισμένα σε μπουκάλι, αλλά και το rib eye με σπαράγγια, μανιτάρια και κρέμα κολοκύθας αρωματισμένη με τρούφα ή το baby chicken teriyaki. Tο καλοκαίρι φέρνει και Sakura, το οποίο μεταφράζεται σε παγωτό βανίλια-κεράσι με τραγανά μπισκότα σοκολάτας και πραλίνα φουντουκιού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.