«Chefi»: ΒΒQ στο πράσινο

Την Τετάρτη 15/6 το εστιατόριο του Χαλανδρίου μπαίνει στο ψητό, σε μια αξοναρισμένη στο BBQ βραδιά με κοκτέιλ, mixed μουσικές και…mixed grill.

«Chefi»: ΒΒQ στο πράσινο

Την Τετάρτη 15/6 το «Chefi the Restaurant» μπαίνει στο ψητό, σε μια αξοναρισμένη στο BBQ βραδιά με κοκτέιλ, mixed μουσικές και…mixed grill. Στην τριγυρισμένη από δέντρα και φιλοσιές αυλή σας περιμένει ένα set menu (€ 30 το άτομο) που μετά από ένα ορεκτικό γκασπάτσο με chorizo και μαστέλο σχάρας με ψητά λαχανικά και μαριναρισμένα όσπρια κάνει κρεσέντο με tandoori spare ribs και μια δελεαστική για τους φαν του κρέατος «συλλογή»: σουβλάκι κοτόπουλο, βουβαλίσιο κεμπάπ, χοιρινό φιλέτο, κόντρα γάλακτος, σπιτική σος barbeque και baby πατάτες σε κρούστα μυρωδικών. Η ώρα του γλυκού θα φέρει Chocolate delight, που είναι μπισκότο κακάο, με κεράσια κονφί και παγωτό φυστίκι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.