Το «Etnico» γιορτάζει

Το μικρό street αδερφάκι των εστιατορίων «Altamira» κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας στην Κολοκοτρώνη και το πάει από πάρτι σε πάρτι. H αρχή γίνεται σε Swing ρυθμούς, την Κυριακή 12/6.

Το «Etnico» γιορτάζει

Το μικρό street αδερφάκι των εστιατορίων «Altamira» κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας και το πάει από πάρτι σε πάρτι.

Το «Etnico» γιορτάζει - εικόνα 1

Ένα χρόνο κλείνει αυτό τον Ιούνιο το πολυεθνικό street food spot της Κολοκοτρώνη κι έχει σκοπό να το γιορτάσει… δεόντως. Το μικρό αδερφάκι των εστιατορίων «Altamira» με τον urban χαρακτήρα ετοιμάζει fiesta, συνδυάζοντας τις μεξικάνικες, ινδικές, αραβικές και ασιατικές γεύσεις του με Μargaritas, sangria, μουσικές και χορευτική διάθεση. Το «σπονδυλωτό» πάρτι ξεκινά την Κυριακή 12/6 στις 8 μ.μ. με τους Νίκο Μπαλτατζή, Βασιλική Διαμαντοπούλου και την ομάδα τους από τη στέγη χορού και έκφρασης Pa Bailar σε swing ρυθμούς, αλλά δεν σταματά εκεί. Έπεται βραζιλιάνικη συνέχεια την επόμενη εβδομάδα με ένα capoeira party στις 19/6, με το χορευτικό γκρουπ Baraccao Da Capoeira Athens. O Μestre Pepeto κι ο Μestre Paulito μαζί με μέλη του Συλλόγου Βραζιλιάνικου Πολιτισμού θα είναι εκεί για να σας μάθουν τα βασικά μιας τέχνης που συνδυάζει στοιχεία πολεμικών τεχνών, χορού και ακροβατικών με βραζιλιάνικη μουσική.

Περισσότερες πληροφορίες

Etnico

Κολοκοτρώνη 22 & Χαβρίου, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.