Την Παρασκευή 10/6, με την υπογραφή των Jerome Serres, Γιάννη Μπαξεβάνη, Βασίλη Μήλιου και Γιάννη Ντούρου, στο ρετιρέ του «St. George Lycabettus».
«Ελληνική αρωματική κουζίνα» βαφτίζουν το menu degustation (πέντε πιάτα με τέσσερα ποτήρια κρασί με € 70 το άτομο) που θα συνδημιουργήσουν ο βραβευμένος τρεις φορές με αστέρι Μichelin αλλά και Χρυσό Σκούφο Jerome Serres, ο –με έντεκα Χρυσούς Σκούφους– Γιάννης Μπαξεβάνης, o executive chef του «St George Lycabettus» Βασίλης Μήλιος και ο επίσης πολλά χρόνια στο ξενοδοχείο Γιάννης Ντούρος την Παρασκευή 10/6. Προτού καθίσετε στη βεράντα του «La Suite Lounge» για να δοκιμάσετε μαρινάτα μπαρμπούνια με δεντρολίβανο και πορτοκάλι, ταλιατέλες από καλαμάρια, αλμύρα και κοχύλια της θάλασσας, αρνάκι από τη Σχοινούσα με τη ματιά των σεφ και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της μαγειρικής συνύπαρξης, θα σας καλωσορίσουν με ένα κοκτέιλ στο καινούργιο «Vertigo Pool Bar» που βλέπει την πόλη από ψηλά κεντράροντας στην Ακρόπολη.