«Perse»: σε ολοήμερo mode

Ένα νέο all-day στέκι στέκι μας συστήνεται στην οδό Φιλικής Εταιρίας στη Γλυφάδα.

«Perse»: σε ολοήμερo mode

Με σύγχρονο look στη με μαξιμαλιστικές λεπτομέρειες σάλα του, τρεις χαρακτηριστικές χρυσές κολόνες στο μπροστινό του κομμάτι, που λειτουργούν ως φόντο για τα καλοκαιρινά, εξωστρεφή του τραπέζια, το καινούργιο all-day στέκι ονόματι «Perse» στην οδό Φιλικής Εταιρείας στη Γλυφάδα ξεκινάει από το πρωί με καφέ και κάποιες επιλογές σε σνακ. Εκτός αυτών διαθέτει ένα μικρό σχετικά κατάλογο (με την επιμέλεια του Βασίλη Καρούμπα, αντιπροέδρου της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας), όπου θα βρείτε μπρουσκέτες και πίτσα, αλλά και κάποιες επιλογές σε ζυμαρικά σε καθημερινό στιλ και λογικές τιμές. Την εικόνα συμπληρώνουν μουσικές που βολτάρουν ανάμεσα στην jazz και το funk, τα ’70s, τα ’80s και τα ’90s, και αρκετά κοκτέιλ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για τον Dabiz Muñoz η γεύση είναι μία μεγάλη περιπέτεια

Ο προβοκάτορας Ισπανός μύστης της γεύσης βρέθηκε ξανά στην κορυφή της λίστας των 'The Best Chef Awards'. Όχι τυχαία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
26/09/2022

Το S.Pellegrino και το Perrier μας περιμένουν στο "Lit Athens"

Το ολόφρεσκο all day στέκι του Κέντρου μιξάρει παραδοσιακή και μοντέρνα Αθήνα σε αύρα, πιάτα και shakers.

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος: "Μετά από τόσες απανωτές "σφαλιάρες" πάντα βρίσκουμε τη λύση στα δύσκολα"

Μια κουβέντα με τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο για τις φετινές εξελίξεις στην εστίαση και το νέο εκδοτικό του εγχείρημα που συμπυκνώνει τις προσωπικές του "Gefsis".

Τα Πετράλωνα κάνουν "Ζαβολιά"

Καινούργιο και "παιχνιδιάρικο" στέκι έκανε την εμφάνιση του στην αγαπημένη πιάτσα.

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.