Καλοκαίρι στο «Galaxy»

Στην προικισμένη με φοβερή θέα βεράντα του βγήκε το bar-restaurant του «Hilton», έτοιμο για ένα ακόμη καλοκαίρι με κοκτέιλ και φαγητό με κοσμοπολίτικο lifestyle.

Καλοκαίρι στο «Galaxy»

Στην προικισμένη με φοβερή θέα βεράντα του βγήκε το bar-restaurant του «Hilton», έτοιμο για ένα ακόμη καλοκαίρι με κοκτέιλ, φαγητό, κοσμοπολίτικο lifestyle και βλέμμα περιοδεύον πάνω από την πόλη. Το «Galaxy» ανοίγει από τις 6 μ.μ. για early drinks –η μπάρα αυτό τον καιρό προτείνει μεταξύ άλλων Honeymoon με gin αρωματισμένο με τζίντζερ και ραβέντι και Carpe Noctem με παλαιωμένο ρούμι αρωματισμένο με εσπεριδοειδή– αγκαζέ με το… ηλιοβασίλεμα.

Καλοκαίρι στο «Galaxy» - εικόνα 1

Στην περίπτωση που προτιμήσετε να ανεβείτε για δείπνο, ο executive chef Κώστας Αθανασίου έχει ανανεώσει το μενού με αρκετά νέα πιάτα, όπως το ταρτάρ τόνου με κρύα σούπα από αρακά και πεπόνι, καρπάτσιο χταπόδι με φρυγανισμένο ψωμί αντσούγιας, αλλά και ο πιο παραδοσιακών τόνων κόκορας παστιτσάδα με αφρό από καϊμάκι, ενώ δεν λείπει και μια ταλιάτα από Black Angus ή το σούσι, σε κλασικές και πιο πρωτότυπες εκδοχές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.