Στην προικισμένη με φοβερή θέα βεράντα του βγήκε το bar-restaurant του «Hilton», έτοιμο για ένα ακόμη καλοκαίρι με κοκτέιλ, φαγητό, κοσμοπολίτικο lifestyle και βλέμμα περιοδεύον πάνω από την πόλη. Το «Galaxy» ανοίγει από τις 6 μ.μ. για early drinks –η μπάρα αυτό τον καιρό προτείνει μεταξύ άλλων Honeymoon με gin αρωματισμένο με τζίντζερ και ραβέντι και Carpe Noctem με παλαιωμένο ρούμι αρωματισμένο με εσπεριδοειδή– αγκαζέ με το… ηλιοβασίλεμα.
Στην περίπτωση που προτιμήσετε να ανεβείτε για δείπνο, ο executive chef Κώστας Αθανασίου έχει ανανεώσει το μενού με αρκετά νέα πιάτα, όπως το ταρτάρ τόνου με κρύα σούπα από αρακά και πεπόνι, καρπάτσιο χταπόδι με φρυγανισμένο ψωμί αντσούγιας, αλλά και ο πιο παραδοσιακών τόνων κόκορας παστιτσάδα με αφρό από καϊμάκι, ενώ δεν λείπει και μια ταλιάτα από Black Angus ή το σούσι, σε κλασικές και πιο πρωτότυπες εκδοχές.