Κυριακάτικες εμBeerίες στο «Barley Cargo»

Είναι η δεύτερη χρονιά που το beer bar της οδού Κολοκοτρώνη ρίχνει τα φώτα στις μικροζυθοποιίες της ελληνικής περιφέρειας.

Κυριακάτικες εμBeerίες στο «Barley Cargo»

Είναι η δεύτερη χρονιά που το beer bar της οδού Κολοκοτρώνη ρίχνει τα φώτα στις μικροζυθοποιίες της ελληνικής περιφέρειας που όλο και πληθαίνουν διευρύνοντας το εγχώριο ζυθο-φάσμα. Οι Κυριακάτικες εμBeerίες επιστρέφουν με διαφορετικών προελεύσεων μπίρες να σας δίνουν ραντεβού στις 9 μ.μ. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Canal Dive από την Κόρινθο στις 29/5, Σόλο από την Κρήτη στις 5/6, Οra από την Πάτρα στις 12/6, Θεσσαλική από τη Λαμία στις 19/6, με το αφιέρωμα να κλείνει με τη Στίλβη από την Καρδίτσα στις 26/6.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
01/10/2022

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.