Κυριακάτικες εμBeerίες στο «Barley Cargo»

Είναι η δεύτερη χρονιά που το beer bar της οδού Κολοκοτρώνη ρίχνει τα φώτα στις μικροζυθοποιίες της ελληνικής περιφέρειας.

Κυριακάτικες εμBeerίες στο «Barley Cargo»

Είναι η δεύτερη χρονιά που το beer bar της οδού Κολοκοτρώνη ρίχνει τα φώτα στις μικροζυθοποιίες της ελληνικής περιφέρειας που όλο και πληθαίνουν διευρύνοντας το εγχώριο ζυθο-φάσμα. Οι Κυριακάτικες εμBeerίες επιστρέφουν με διαφορετικών προελεύσεων μπίρες να σας δίνουν ραντεβού στις 9 μ.μ. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Canal Dive από την Κόρινθο στις 29/5, Σόλο από την Κρήτη στις 5/6, Οra από την Πάτρα στις 12/6, Θεσσαλική από τη Λαμία στις 19/6, με το αφιέρωμα να κλείνει με τη Στίλβη από την Καρδίτσα στις 26/6.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.