Gourmet Delivery με ένα κλικ

Δυο τριαντάχρονοι μας συστήνουν ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα που βλέπει το delivery με φρέσκια και ταυτόχρονα απαιτητική ματιά.

Gourmet Delivery με ένα κλικ

Δυο τριαντάχρονοι μας συστήνουν ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα που βλέπει το delivery με φρέσκια και ταυτόχρονα απαιτητική ματιά.

Gourmet Delivery με ένα κλικ - εικόνα 1

Σίγουρα κάποια στιγμή, έχοντας πεθυμήσει κάποιο πιάτο ή κάποιο γλυκό του αγαπημένου σας εστιατορίου, θα έχετε ευχηθεί να έρχονταν με κάποιο τρόπο και στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Κάπως έτσι σκέφτηκαν και ο Βασίλης Παπαποστόλου και ο Γιάννης Κουτράκος, φίλοι από τον καιρό των σπουδών τους στο Λονδίνο –οι απαιτήσεις γεννούν ιδέες – κι αποφάσισαν, έχοντας αφήσει πίσω τους το τμήμα διαφήμισης της Amazon Λουξεμβούργου και το αγγλικό τμήμα μάρκετινγκ της Google αντίστοιχα και επιστρέψει στην Αθήνα, να χρησιμοποιήσουν την εμπειρία τους στο πεδίο των νέων τεχνολογιών. Και να δρομολογήσουν, σε συνεργασία με γνωστούς χώρους εστίασης, μια υπηρεσία delivery με υψηλότερα στάνταρ, που να προωθεί την γευστική πολυφωνία.

Gourmet Delivery με ένα κλικ - εικόνα 2
Ανάμεσα στα εστιατόρια που συνεργάζονται με το gourmet delivery και το «Nice ‘n’ Easy»

Έτσι γεννήθηκε πριν από λίγο καιρό το www.gourmetdelivery.gr, το οποίο ασχολείται με την διανομή ποιοτικών γεύσεων στην Αθήνα, χρωματίζοντας το τοπίο του φαγητού που έρχεται στην πόρτα σου με νέα χρώματα. Μπορείς, είτε κλικάροντας στο site, είτε με ένα τηλεφώνημα στο 2106420715, να παραγγείλεις λόγου χάρη κολοκυθόπιτα με βιολογική φέτα και δυόσμο ή βουβαλίσιο συκώτι με ψητά λαχανικά από το «Nice ‘n’ Easy», ένα σάντουιτς με Black Angus ή μοσχάρι Bourguignon από το «Osterman», ένα wrap με φακές ή ένα εναλλακτικό ταμπουλέ από το «Pure Bliss». Μπορείς να διαλέξεις κάποιες από τις χορτοφαγικές προτάσεις του «Rosebud», να παραγγείλεις Τhai από «Budoo» – ακόμη και το talk of the town τελευταία «Νοlan» συνεργάζεται με το gourmet delivery. Το οποίο έχει και τη γλυκιά του πλευρά: cheesecakes από την «Kυβέλη», red velvet, κέικ σοκολάτας και κέικ καρότου από το «Cake», είτε με το κομμάτι, είτε με το κιλό, κρέμα μπακλαβά και μασκαρπόνε με καραμελωμένα σύκα από την γκάμα της Gelateria «Le Greche» που μετακινούνται σε ισοθερμική συσκευασία, διαφόρων λογιών cupcakes και πάει λέγοντας.

Gourmet Delivery με ένα κλικ - εικόνα 3

Στη γκάμα των συνεργατών τους βρίσκει κανείς περίπου τριάντα διαφορετικά εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία με έδρες και σημεία παράδοσης στο κέντρο της πόλης (προς το παρόν κινούνται περίπου στα όρια του μεγάλου δακτυλίου), ενώ ο στόχος τους είναι σταδιακά να επεκταθούν σε όλη την Αττική. Η ελάχιστη παραγγελία στην πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι € 8 και το κόστος της διανομής € 2, ο χρόνος που θα χρειαστεί για να τα παραλάβεις είναι μέχρι 40 λεπτά, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα της προπαραγγελίας. Οι φίλοι του γκουρμέ delivery πληθαίνουν μέρα με τη μέρα. «Mεγαλώνουμε, έχουν αρχίσει και μας μαθαίνουν και το feedback που μας δίνουν είναι ιδιαίτερα θετικό», μου λέει ο Βασίλης Παπαποστόλου, εξηγώντας ότι πέρα από το ότι η υπηρεσία αναβαθμίζει ποιοτικά την έννοια του delivery και είναι μια καλή λύση όσον αφορά στις ανάγκες εταιριών ή κερασμάτων, καλύπτει και κάποια διατροφικά κενά, εμπλουτίζοντας τις επιλογές των χορτοφάγων αλλά και όσων έχουν συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες/ανησυχίες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.