«Different beast»: Mix & match στην Κηφισιά

Αll-day χώρος, νέος, ωραίος, upcycled, και… εν εξελίξει. Θα τον συναντήσετε στην οδό Κασσαβέτη.

«Different beast»: Mix & match στην Κηφισιά

Αll-day χώρος, νέος, ωραίος, upcycled, και… εν εξελίξει. Θα τον συναντήσετε στην οδό Κασσαβέτη.

«Different beast»: Mix & match στην Κηφισιά - εικόνα 1

Πέτρα, τούβλο, βιομηχανικά στοιχεία, vintage και χειροποίητα έπιπλα, πιάτα, φλιτζάνια και μαχαιροπίρουνα, όλα σχεδόν διαφορετικά μεταξύ τους, τα οποία συλλέχθηκαν από δημοπρασίες και flea markets στην Αγγλία, συνθέτουν το φιλικό –και σε μεγάλο βαθμό upcycled– μικροσύμπαν του «Different beast» (ιδιωματισμός που σημαίνει «κάτι που αντίστοιχό του δεν υπάρχει») της Εβίτας Κουτσοπούλου και του Alex Canvin στην Κασσαβέτη της Κηφισιάς.

«Different beast»: Mix & match στην Κηφισιά - εικόνα 2

Το ζευγάρι, πριν από ενάμιση μήνα περίπου και δύο χρόνια αφότου μετακόμισε από το Λονδίνο στην Αθήνα, δημιούργησε αυτόν τον ολοήμερης λειτουργίας χώρο –οι ίδιοι προτιμούν να τον αποκαλούν «project», μια που τον θέλουν μονίμως εν εξελίξει– με τα ζεστά vibes που σε προδιαθέτει να πιεις τον καφέ σου διαβάζοντας ένα περιοδικό, να δοκιμάσεις τα πιάτα του brunch στα οποία δίνουν ιδιαίτερη έμφαση (βλ. Dutch babies –αφράτα pancakes, είτε γλυκά, με φρούτα και παγωτό, είτε αλμυρά, με μπέικον και τσάτνεϊ τσίλι–, τηγανητό αβγό με αβοκάντο πάνω σε ψωμί με προζύμι και λίγη sriracha κ.ά.) ή, αργότερα, μια σαλάτα με κινόα, αβοκάντο και γλυκοπατάτα, ψωμάκια ατμού με ξεψαχνισμένο χοιρινό, κοτόπουλο με μπαχαρικά, flatbread και σαλάτα ή ένα Sirloin. Περισσότερα για το γευστικό του στιλ θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/09/2022

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.