«Chef and the dog»: Τα hot dogs… αλλιώς

Ένα project με street food αύρα κάνει την επίσημη πρώτη του αυτές τις μέρες στη Λουκιανού, στο Κολωνάκι.

«Chef and the dog»: Τα hot dogs… αλλιώς

Ένα project με street food αύρα κάνει την επίσημη πρώτη του σε λίγες μέρες στη Λουκιάνού. Το «Chef and the dog», μοντέρνο σαν ιδέα, με vintage τόνους στο ντεκόρ του, θα φτιάχνει hot dogs σε πολλά διαφορετικά και πολλές φορές ασυνήθιστα γευστικά remixes: δίπλα στο κλασικό γερμανικό με ξινολάχανο, μουστάρδα και πίκλες, θα βρείτε και μεξικάνικο με jalapenos, πικάντικο κορεάτικο hot dog με kimchi, chili dog, αλλά και rolls αστακού στον ατμό, nuggets κοτόπουλου, αλλά και πατάτες με παρμεζάνα και μαγιονέζα τρούφας. Το εξελιγμένο street food στέκι θα ανοίγει από το μεσημέρι και θα κρατάει όσο πάει, ενώ έχει σκοπό τα Παρασκευοσάββατα να ξενυχτάει με φαγητό και ποτό – κρασιά μπίρες και… σαμπάνιες. Περισσότερα μόλις το δούμε από κοντά.

Λουκιανού 21, Κολωνάκι, 2107248889.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.