«Chef and the dog»: Τα hot dogs… αλλιώς

Ένα project με street food αύρα κάνει την επίσημη πρώτη του αυτές τις μέρες στη Λουκιανού, στο Κολωνάκι.

«Chef and the dog»: Τα hot dogs… αλλιώς

Ένα project με street food αύρα κάνει την επίσημη πρώτη του σε λίγες μέρες στη Λουκιάνού. Το «Chef and the dog», μοντέρνο σαν ιδέα, με vintage τόνους στο ντεκόρ του, θα φτιάχνει hot dogs σε πολλά διαφορετικά και πολλές φορές ασυνήθιστα γευστικά remixes: δίπλα στο κλασικό γερμανικό με ξινολάχανο, μουστάρδα και πίκλες, θα βρείτε και μεξικάνικο με jalapenos, πικάντικο κορεάτικο hot dog με kimchi, chili dog, αλλά και rolls αστακού στον ατμό, nuggets κοτόπουλου, αλλά και πατάτες με παρμεζάνα και μαγιονέζα τρούφας. Το εξελιγμένο street food στέκι θα ανοίγει από το μεσημέρι και θα κρατάει όσο πάει, ενώ έχει σκοπό τα Παρασκευοσάββατα να ξενυχτάει με φαγητό και ποτό – κρασιά μπίρες και… σαμπάνιες. Περισσότερα μόλις το δούμε από κοντά.

Λουκιανού 21, Κολωνάκι, 2107248889.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
04/10/2022

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.

Εσύ πού θα δώσεις τους φετινούς… Χρυσούς Σκούφους σου;

Γίνε κι εσύ αξιολογητής στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2023 και ζήσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.