Τέσσερα ελληνικά οινοποιεία στο «Fabrica de vino»

Το wine bar του κέντρου αυτή και τις επόμενες Τετάρτες δίνει ραντεβού με τα κτήματα Τσώλη, Κελεσίδη, Μπριντζίκη και Γέννημα ψυχής.

Τέσσερα ελληνικά οινοποιεία στο «Fabrica de vino»

Το wine bar του κέντρου αυτή και τις επόμενες Τετάρτες δίνει ραντεβού με τα κτήματα Τσώλη, Κελεσίδη, Μπριντζίκη και Γέννημα ψυχής.

Τέσσερα ελληνικά οινοποιεία στο «Fabrica de vino» - εικόνα 1

Τέσσερις ανοιξιάτικες οινικές βραδιές έχει προγραμματίσει το «Fabrica de Vino», στην Εμμανουήλ Μπενάκη που, παρουσιάζοντας τέσσερα ελληνικά οινοποιεία από διάφορες περιοχές της χώρας, σας καλεί να κάνετε οινοτουρισμό… in situ. Η αρχή γίνεται με τα κρασιά του κτήματος Τσώλη από τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας την Τετάρτη 30/3, κι ακολουθεί το κτήμα Κελεσίδη από το Γιαννακοχώρι Ημαθίας –η Μαρία Κελεσίδου και οι συνεργάτες της θα σας μιλήσουν για το μικρό αυτό οικογενειακό οινοποιείο στην καρδιά της οινοποιητικής ζώνης του Ξινόμαυρου– την Τετάρτη 6/4.

Το επόμενο ραντεβού είναι με το κτήμα Μπριντζίκη που απέχει λίγα μόλις χιλιόμετρα από την Αρχαία Ολυμπία, με καλεσμένους τον Διονύση και τη Διονυσία Μπριντζίκη, στις 13/4, ενώ αμέσως μετά, στις 20/4 θα πάρει τη σκυτάλη ο παραγωγός Σταύρος Μανωλεσάκης, παρουσιάζοντας τα κρασιά του κτήματος Γέννημα Ψυχής από την Αδριανή Δράμας. Η συμμετοχή στις παρουσιάσεις κοστίζει € 10 το άτομο, ενώ μετά τη δοκιμή, θα υπάρχει μπουφές με προτάσεις της κουζίνας του «Fabrica de vino».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κανείς δε στρώνει κυριακάτικο τραπέζι όπως το "Mercato" του "Four Seasons"

Στη Βουλιαγμένη, για την πιο πληθωρική γευστική εμπειρία που έλαβε ποτέ χώρα στα αθηναϊκά εστιατορικά δρώμενα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
07/12/2022

"The Wine Barrel": Αυτά τα Χριστούγεννα θα γίνει του κουτιού!

Το "The Wine Barrel" δίνει ιδέες για τη wine list και το pairing με τα εδέσματα του Χριστουγεννιάτικου ή του Πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού ανατρέποντας όλα όσα πίστευες για τα κρασιά που δεν βρίσκονται στη συνηθισμένη γυάλινη συσκευασία.

TGI Fridays™: To πιο fun χριστουγεννάτικο πνεύμα της Αθήνας

Με νέες χριστουγεννιάτικες γεύσεις σε ένα μεθυστικό γιορτινό σκηνικό μας υποδέχεται αυτές τις μέρες το TGI Fridays™, το γευστικό μας στέκι για 25 ολόκληρα χρόνια, που γιορτάζει την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου με Holiday Treats, αλλά και χριστουγεννιάτικα events σε όλα τα καταστήματά του.

Το cool fine dining του Δήμου Σαμουράκη στο "See/ds"

Από τους πιο ταλαντούχους σεφ της γενιάς του, ξεκινάει την προσωπική του πορεία στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας και πείθει.

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "ITALI.CO"

Το εστιατόριο-μπυραρία είναι η πρόσφατη άφιξη στα νότια που συνδυάζει την ιταλική κουζίνα με μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες draft.

"Κόλλιας" & "Ψαράκια και Θαλασσινά" γράφουν μαζί νέα σελίδα στη Γλυφάδα

Τα δύο δυνατά ονόματα της θαλασσινής γαστρονομίας εγκαινίασαν με δυναμισμό τη συνεργασία τους σ’ ένα από τα πιο όμορφα εστιατόρια των νοτίων προαστίων.

Το "Pelagos" υποδέχεται τον Jan Konetzki

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ο πολυβραβευμένος σομελιέ ενισχύει ένα ξεχωριστό wine dinner του Luca Piscazzi.