«Μr Dim», από το Dim Sum

Ένα νέο casual ασιατικό εστιατόριο «προσγειώθηκε» στην περιοχή του Άγιου Σώστη.

«Μr Dim», από το Dim Sum

Ένα νέο casual ασιατικό εστιατόριο «προσγειώθηκε» στην περιοχή του Άγιου Σώστη.

«Μr Dim», από το Dim Sum - εικόνα 1

Με μια μικρή σάλα διακοσμημένη με βιομηχανικά και vintage στοιχεία, μια μοντέρνα γκέισα στον ένα της τοίχο και μια ξύλινη μπάρα σε ιαπωνικό στιλ μπροστά στην ανοικτή κουζίνα, ο «Mr. Dim» (από την κινέζικη συνήθεια των Dim Sum), στήνει ασιατικό σκηνικό σ’ αυτό το καθημερινό, οικονομικό εστιατόριο που άνοιξε την περασμένη εβδομάδα τις πόρτες του στον Άγιο Σώστη. Στο μενού του θα βρείτε ένα μιξ πιάτων: εκτός από τα Dim Sum που λέγαμε, ατμού και τηγανητά, noodles και χοιρινό ή κοτόπουλο satay, tori katsu και bao ατμού που γίνονται και burgers, αλλά και μοσχάρι με κάρι. Θα τα συνοδεύσετε με σάκε, μπίρες, τσάι, χυμούς λίτσι ή μάνγκο, ή… γιαπωνέζικη βότκα Kissui και ταϊλανδέζικο ουίσκι Mekhong. Σύντομα θα ξεκινήσει και delivery στις γύρω περιοχές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Ami gastrotheque", γαλλικό μπιστρό με αθηναϊκό twist

Το concept που θα συναντούσες σε κάποια παριζιάνικη γειτονιά, προσαρμόζεται στην αστική γευστική πραγματικότητα της πρωτεύουσας και αφήνει υποσχέσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/12/2022

Νέα πλάνα για τον Θάνο Στασινό

Η τρέχουσα σεζόν βρίσκει τον σεφ σε νέα πόστα, ρόλο συμβουλευτικό αλλά και ενεργό στην κουζίνα, αλλά και με δικό του χώρο στα σκαριά.

"Τρεις λαλούν": Vegan κουζίνα με ουσία

Ένα ακόμα πόστο, στο Γκάζι, που προσφέρει μια αξιόλογη γκάμα προτάσεων για κάθε ώρα της ημέρας, αποδεικνύει ότι η αυστηρά χορτοφαγική κουζίνα πέρα από ιδεολογικό έχει και γευστικό ενδιαφέρον.

Sushimou

Για να απολαύσεις τη χάρη εξαιρετικών ψαριών, ο Αντώνης Δρακουλαράκος κεντάει sashimi και nigiri σε ένα αμίμητο one man show.

Ρέθυμνο: Μια ιστορία οίνου και γαστρονομικού πλούτου

Με αγροτικά project που προσεγγίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία, αλλά και διαμαντάκια της κρητικής γης που διεκδικούν θέση στις καρδιές και τα πιάτα μας, το τοπίο του Ρεθύμνου γίνεται ολοένα πιο ελκυστικό.

Αν ο foodie δεν πάει στον σεφ, πάει o σεφ στον foodie…

Γιατί οι σεφ "ξεσπιτώνονται" μαγειρεύοντας ως φιλοξενούμενοι σε κανονικές ή αυτοσχέδιες ενίοτε κουζίνες; Βρεθήκαμε σε μια σειρά γαστρονομικά happening στο εξωτερικό και καταθέτουμε κάποιες σκέψεις για την αμεσότητα κουζίνας-σάλας που θέλει τους μάγειρες να βγαίνουν από το "καβούκι" τους.

Casserole

Ένα χαριτωμένο ελληνικό μπιστρό στην ευρύτερη διοίκηση πρωτευούσης, που θα έλεγαν κι οι παλιότεροι, είναι από τις καλύτερες προτάσεις στην πέρα ανατολική πλευρά των Αθηνών.