Κόκκινο στους εξωτερικούς τοίχους, κόκκινο και στους εσωτερικούς, δυνατό γαλαζο-πράσινο στο ταβάνι, μπαμπού, παγώνια και γυναικεία ειδώλια στους τοίχους, πλεκτά φωτιστικά. Ο εξωτισμός του χώρου είναι χαλαρωτικός και δεν ξεπέφτει σε ευτελές φολκλόρ. Ο κατάλογος μιξάρει ταϊλανδέζικα και κινέζικα πιάτα, οπότε αν θέλετε να εστιάσετε στην Thai κουζίνα, καλύτερα να το δηλώσετε και να αφεθείτε να σας κατευθύνει ο νεαρός Πάνος Σταυρόπουλος, δραστήριος υπεύθυνος σάλας.
Δοκιμάσαμε Thai fresh rolls (spring rolls που δεν τηγανίζονται) με τραγανή γέμιση από φρέσκα λαχανικά και δυνατή tamarind sauce, την εξαιρετικά αρωματική σούπα tom kha kai με κοτόπουλο, μανιτάρια, γάλα καρύδας και galangal και pad Thai noodles, το πιο χαρακτηριστικό πιάτο της ταϊλανδέζικης κουζίνας και αγαπημένο street food, εδώ με γαρίδες και τόφου, που συνοδεύεται από διάφορα αρτύματα (ζάχαρη, φιστίκι αράπικο τριμμένο, καρύδα, τσίλι), ώστε να φέρετε τη γεύση στα μέτρα σας – κάτι που, αν και αποτελεί εγγενές στοιχείο της Thai κουζίνας, πολύ σπάνια το βλέπουμε στα ασιατικά εστιατόρια της Ελλάδας.
Η τραγανή πάπια με βασιλικό ήταν ζουμερή και όσο… τραγανή περιμέναμε και το beef satay, δηλαδή σουβλάκια μοσχαρίσια μαριναρισμένα σε μπαχαρικά και γάλα καρύδας με τη συνοδεία σάλτσας από αράπικο φιστίκι, αν και νόστιμα, θα τα προτιμούσαμε στην ορίτζιναλ εκδοχή τους, χωρίς την προσθήκη ανανά και πιπεριάς. Με την κονσόλα να κινείται σε έθνικ ακούσματα, τα ωραία κοκτέιλ του Πάνου και τη χαρισματική παρουσία του Ρωμανού Λόκτεβ, ενός εκ των ιδιοκτητών, κάνεις ένα ωραίο εξωτικό γευστικό ταξίδι, μόλις λίγα βήματα από την Πειραιώς.