Το μικρό, χαλαρό all-day μαγαζί μέσα στη στοά της πλατείας Κοραή, ξεκινάει τη μέρα του από τις 6.30 το πρωί και κατεβάζει ρολά γύρω στις 12 το βράδυ.
Τελείως ανοιχτό μπροστά, σου δίνει πάσα για χάζι στο ασταμάτητο πηγαινέλα των Αθηναίων με τραπεζάκια στο εσωτερικό αλλά και έξω, σε συνεχή διάταξη. Εκτός από τον κλασικό κατάλογο με τα σνακς –τοστ, τάρτες, χορταστικά κλαμπ σάντουιτς, ωραίους καφέδες, γλυκά κλπ., η κουζίνα με τον ιδιοκτήτη Πέτρο Γεωργιουδάκη επικεφαλής, ετοιμάζει μια σειρά από πιάτα πιο δουλεμένα, ανάμεσά τους και κάποια που αξίζουν ιδιαίτερη προσοχή.
Τα burgers φτιάχνονται με χειροποίητα κρεατωμένα μπιφτέκια, έχουν μια γερή δόση σαλατούλα δίπλα και συνοδεύονται από υπέροχες πατάτες: χοντρά, ακανόνιστα τραγανά κομμάτια, κάποια με τη φλούδα τους επάνω, από τις ωραιότερες που έχουμε δοκιμάσει.
Προσεγμένες και ευφάνταστες οι μεγάλες σαλάτες του μαγαζιού, με ωραίους συνδυασμούς υλικών, αποτελούν οι περισσότερες ένα πλήρες γεύμα. Για παράδειγμα, η σαλάτα με φακή, κινόα και ολόφρεσκα λαχανικά, σωστά αρτυμένη (θα την εκτιμήσουν ιδιαίτερα και οι νηστεύοντες).
Το ριζότο με μανιτάρια χρειάζεται ακόμα δουλειά - καλύτερο το σπαγγέτι με γαλοπούλα, λαχανικά και μπουκίτσες μοτσαρέλας από την ομάδα των ζυμαρικών, ενώ υπάρχουν αρκετά χορταστικά γευστικά πιάτα με κοτόπουλο. Εμείς δοκιμάσαμε το εντυπωσιακό σε παρουσίαση κοτόπουλο σοτέ με πιπεριές και κύβους από πατάτες φούρνου γεμιστές με τυροσαλάτα).
Στο τέλος ήλθε πορτοκαλόπιτα που τη φτιάχνουν στην κουζίνα, όσο γλυκιά και αρωματική τη θέλαμε. Το μαγαζί προσφέρει κρασί με το ποτήρι και λίγες ετικέτες εμφιαλωμένων κρασιών, ορισμένες από τις καλύτερες του ελληνικού αμπελώνα, σε λογικότατες τιμές.