Τηλεοπτική ζώνη να σου τρέχουν τα σάλια

Jamie Oliver, Nigella Lawson και Gordon Ramsay μαγειρεύουν back-to-back κάθε Κυριακή στο FOX Life.

Τηλεοπτική ζώνη να σου τρέχουν τα σάλια

Αυτές τις συνταγές αξίζει να τις κρατήσεις για άμεση μελλοντική χρήση! Από την Κυριακή 20/3, το FOX Life δημιουργεί μια μεσημεριανή Cooking Zone με σειρές μαγειρικής που παρουσιάζουν τρεις από τους δημοφιλέστερους celebrity cooks, δηλαδή ο Jamie Oliver, η Nigella Lawson και ο Gordon Ramsay (ευτυχώς εντελώς διαφορετικός απ’ ό,τι στα ριάλιτι). Οι τρεις σειρές θα μεταδίδονται back-to-back και είναι σίγουρο ότι μετά την προβολή θα αναζητήσετε το κοντινότερο brunch – ή τα βιβλία που τις συνοδεύουν.

Οι σειρές μαγειρικής της Cooking Zone του FOX Life:

Τηλεοπτική ζώνη να σου τρέχουν τα σάλια - εικόνα 1

«Jamie’s Super Food»
Ο Jamie Oliver αναζητά τα διατροφική μυστικά της μακροζωίας στην Κόστα Ρίκα, στην Ιαπωνία και, φυσικά, στην Ικαρία, μαζεύοντας πληροφορίες για υλικά, τρόπους μαγειρέματος και συνήθειες που ίσως μας βοηθήσουν να ζήσουμε περισσότερο και με καλύτερη ποιότητα, όπως οι κάτοικοι αυτών των περιοχών. Όπως αναφέρει ο ίδιος: «[Υγιεινή διατροφή] δεν σημαίνει γκότζι μπέρι και πράσινα ροφήματα. Σημαίνει το να μαγειρεύεις έξυπνα. Όλοι οι άνθρωποι σ’ αυτές τις περιοχές χρησιμοποιούν ταπεινά υλικά για να φτιάξουν μερικά από τα απλούστερα και νοστιμότερα πιάτα που έχω δοκιμάσει.»

Τηλεοπτική ζώνη να σου τρέχουν τα σάλια - εικόνα 2

«Simply Nigella»
Βγαίνοντας από τρία χρόνια προσωπικών και επαγγελματικών περιπετειών (ένα διαζύγιο-πρωτοσέλιδο στα tabloids, ένα αποτυχημένο ριάλιτι κ.ά.), η Nigella Lawson επσιτρέφει στη μικρή οθόνη αισιόδοξη. Για την καινούργια της εκπομπή, που παρουσιάζεται σε πρεμιέρα την Κυριακή 20/3, η celebrity cook με το οικείο στιλ υποστηρίζει ότι είναι το «αντίδοτο στην πολυάσχολη ζωή μας» παρουσιάζοντας comfort food που θα μας κάνει να αισθανθούμε όμορφα και δεν θα μας ταλαιπωρήσει με την παρασκευή του – ίσως μάλιστα κάποιοι να το βρουν απλοϊκό, όπως το λιωμένο αβοκάντο πάνω σε μια ψητή φέτα ψωμιού στο πρώτο επεισόδιο, που έκανε κάπως άδικα τους Βρετανούς να μιλούν για σπατάλη των χρημάτων του BBC σε μια προσχολικού target group σειρά...

Τηλεοπτική ζώνη να σου τρέχουν τα σάλια - εικόνα 3

«Gordon Ramsay’s Ultimate Home Cooking»
Ξεχάστε τον κάποιες φορές εκνευριστικό παρουσιαστή του «Top Chef» και του «Kitchen Nightmares». Στην καινούργια του σειρά, που παρουσιάζεται κι αυτή σε πρεμιέρα την Κυριακή 20/3, ο πολυπράγμων τριάστερος σεφ ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του και ετοιμάζει για την οικογένειά του (και για το δικό μας τετράδιο μαγειρικής) πρωινό, γεύμα και δείπνο. «Αν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να φτιάξετε εντυπωσιακό σπιτικό φαγητό, ξανασκεφτείτε το», λέει ο Ramsay, και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε τις συμβουλές του.

Το πρόγραμμα της Cooking Zone του FOX Life (μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόραση) κάθε Κυριακή:
13:00 «Jamie’s Super Food»
13:55 «Simply Nigella»
14:30 «Gordon Ramsay’s Ultimate Home Cooking»

Όλα τα νέα επεισόδια είναι επίσης διαθέσιμα on-demand μέσω FOX Play. Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.