Τηλεοπτική ζώνη να σου τρέχουν τα σάλια

Jamie Oliver, Nigella Lawson και Gordon Ramsay μαγειρεύουν back-to-back κάθε Κυριακή στο FOX Life.

Τηλεοπτική ζώνη να σου τρέχουν τα σάλια

Αυτές τις συνταγές αξίζει να τις κρατήσεις για άμεση μελλοντική χρήση! Από την Κυριακή 20/3, το FOX Life δημιουργεί μια μεσημεριανή Cooking Zone με σειρές μαγειρικής που παρουσιάζουν τρεις από τους δημοφιλέστερους celebrity cooks, δηλαδή ο Jamie Oliver, η Nigella Lawson και ο Gordon Ramsay (ευτυχώς εντελώς διαφορετικός απ’ ό,τι στα ριάλιτι). Οι τρεις σειρές θα μεταδίδονται back-to-back και είναι σίγουρο ότι μετά την προβολή θα αναζητήσετε το κοντινότερο brunch – ή τα βιβλία που τις συνοδεύουν.

Οι σειρές μαγειρικής της Cooking Zone του FOX Life:

Τηλεοπτική ζώνη να σου τρέχουν τα σάλια - εικόνα 1

«Jamie’s Super Food»
Ο Jamie Oliver αναζητά τα διατροφική μυστικά της μακροζωίας στην Κόστα Ρίκα, στην Ιαπωνία και, φυσικά, στην Ικαρία, μαζεύοντας πληροφορίες για υλικά, τρόπους μαγειρέματος και συνήθειες που ίσως μας βοηθήσουν να ζήσουμε περισσότερο και με καλύτερη ποιότητα, όπως οι κάτοικοι αυτών των περιοχών. Όπως αναφέρει ο ίδιος: «[Υγιεινή διατροφή] δεν σημαίνει γκότζι μπέρι και πράσινα ροφήματα. Σημαίνει το να μαγειρεύεις έξυπνα. Όλοι οι άνθρωποι σ’ αυτές τις περιοχές χρησιμοποιούν ταπεινά υλικά για να φτιάξουν μερικά από τα απλούστερα και νοστιμότερα πιάτα που έχω δοκιμάσει.»

Τηλεοπτική ζώνη να σου τρέχουν τα σάλια - εικόνα 2

«Simply Nigella»
Βγαίνοντας από τρία χρόνια προσωπικών και επαγγελματικών περιπετειών (ένα διαζύγιο-πρωτοσέλιδο στα tabloids, ένα αποτυχημένο ριάλιτι κ.ά.), η Nigella Lawson επσιτρέφει στη μικρή οθόνη αισιόδοξη. Για την καινούργια της εκπομπή, που παρουσιάζεται σε πρεμιέρα την Κυριακή 20/3, η celebrity cook με το οικείο στιλ υποστηρίζει ότι είναι το «αντίδοτο στην πολυάσχολη ζωή μας» παρουσιάζοντας comfort food που θα μας κάνει να αισθανθούμε όμορφα και δεν θα μας ταλαιπωρήσει με την παρασκευή του – ίσως μάλιστα κάποιοι να το βρουν απλοϊκό, όπως το λιωμένο αβοκάντο πάνω σε μια ψητή φέτα ψωμιού στο πρώτο επεισόδιο, που έκανε κάπως άδικα τους Βρετανούς να μιλούν για σπατάλη των χρημάτων του BBC σε μια προσχολικού target group σειρά...

Τηλεοπτική ζώνη να σου τρέχουν τα σάλια - εικόνα 3

«Gordon Ramsay’s Ultimate Home Cooking»
Ξεχάστε τον κάποιες φορές εκνευριστικό παρουσιαστή του «Top Chef» και του «Kitchen Nightmares». Στην καινούργια του σειρά, που παρουσιάζεται κι αυτή σε πρεμιέρα την Κυριακή 20/3, ο πολυπράγμων τριάστερος σεφ ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του και ετοιμάζει για την οικογένειά του (και για το δικό μας τετράδιο μαγειρικής) πρωινό, γεύμα και δείπνο. «Αν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να φτιάξετε εντυπωσιακό σπιτικό φαγητό, ξανασκεφτείτε το», λέει ο Ramsay, και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε τις συμβουλές του.

Το πρόγραμμα της Cooking Zone του FOX Life (μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόραση) κάθε Κυριακή:
13:00 «Jamie’s Super Food»
13:55 «Simply Nigella»
14:30 «Gordon Ramsay’s Ultimate Home Cooking»

Όλα τα νέα επεισόδια είναι επίσης διαθέσιμα on-demand μέσω FOX Play. Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κανείς δε στρώνει κυριακάτικο τραπέζι όπως το "Mercato" του "Four Seasons"

Στη Βουλιαγμένη, για την πιο πληθωρική γευστική εμπειρία που έλαβε ποτέ χώρα στα αθηναϊκά εστιατορικά δρώμενα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
07/12/2022

"The Wine Barrel": Αυτά τα Χριστούγεννα θα γίνει του κουτιού!

Το "The Wine Barrel" δίνει ιδέες για τη wine list και το pairing με τα εδέσματα του Χριστουγεννιάτικου ή του Πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού ανατρέποντας όλα όσα πίστευες για τα κρασιά που δεν βρίσκονται στη συνηθισμένη γυάλινη συσκευασία.

TGI Fridays™: To πιο fun χριστουγεννάτικο πνεύμα της Αθήνας

Με νέες χριστουγεννιάτικες γεύσεις σε ένα μεθυστικό γιορτινό σκηνικό μας υποδέχεται αυτές τις μέρες το TGI Fridays™, το γευστικό μας στέκι για 25 ολόκληρα χρόνια, που γιορτάζει την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου με Holiday Treats, αλλά και χριστουγεννιάτικα events σε όλα τα καταστήματά του.

Το cool fine dining του Δήμου Σαμουράκη στο "See/ds"

Από τους πιο ταλαντούχους σεφ της γενιάς του, ξεκινάει την προσωπική του πορεία στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας και πείθει.

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "ITALI.CO"

Το εστιατόριο-μπυραρία είναι η πρόσφατη άφιξη στα νότια που συνδυάζει την ιταλική κουζίνα με μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες draft.

"Κόλλιας" & "Ψαράκια και Θαλασσινά" γράφουν μαζί νέα σελίδα στη Γλυφάδα

Τα δύο δυνατά ονόματα της θαλασσινής γαστρονομίας εγκαινίασαν με δυναμισμό τη συνεργασία τους σ’ ένα από τα πιο όμορφα εστιατόρια των νοτίων προαστίων.

Το "Pelagos" υποδέχεται τον Jan Konetzki

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ο πολυβραβευμένος σομελιέ ενισχύει ένα ξεχωριστό wine dinner του Luca Piscazzi.