Από τη Νηρηίδα Νησαία παίρνει το όνομά του το νέο project της ομάδας του «Nice ’n’ easy», το «Nesaea», που θα δούμε σε λίγο καιρό στον Καλαφάτη. Στο σε λιτό κυκλαδίτικο στιλ εστιατόριο που θα ανοίξει την Πρωτομαγιά ο Χρήστος Αθανασιάδης θα προτείνει μοντέρνα ελληνική κουζίνα που θα πατάει στις συνταγές και τα υλικά των ελληνικών νησιών: χταπόδι sous vide με ζελέ από Μezzo Σαντορίνης, φάβα και dressing με μελάνι, αποδομημένη κρεμμυδόπιτα με μους από ξινοτύρι, καραβίδα με νιόκι φάβας και κακαβιά…
Το «Nesaea» πιάνει Μύκονο
Από τη Νηρηίδα Νησαία παίρνει το όνομά του το νέο project της ομάδας του «Nice ’n’ easy» που θα δούμε σε λίγο καιρό στον Καλαφάτη.