Το «Nesaea» πιάνει Μύκονο

Από τη Νηρηίδα Νησαία παίρνει το όνομά του το νέο project της ομάδας του «Nice ’n’ easy» που θα δούμε σε λίγο καιρό στον Καλαφάτη.

Το «Nesaea» πιάνει Μύκονο

Από τη Νηρηίδα Νησαία παίρνει το όνομά του το νέο project της ομάδας του «Nice ’n’ easy», το «Nesaea», που θα δούμε σε λίγο καιρό στον Καλαφάτη. Στο σε λιτό κυκλαδίτικο στιλ εστιατόριο που θα ανοίξει την Πρωτομαγιά ο Χρήστος Αθανασιάδης θα προτείνει μοντέρνα ελληνική κουζίνα που θα πατάει στις συνταγές και τα υλικά των ελληνικών νησιών: χταπόδι sous vide με ζελέ από Μezzo Σαντορίνης, φάβα και dressing με μελάνι, αποδομημένη κρεμμυδόπιτα με μους από ξινοτύρι, καραβίδα με νιόκι φάβας και κακαβιά…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "Terra bistro"

Διανύοντας τη δέκατη χρονιά του, ένα γευστικό στέκι στην Πάτρα που έχει αγαπηθεί, μας περιμένει ανανεωμένο και φρεσκαρισμένο και για τα χειμερινά μας γευστικά ραντεβού.

29/11/2022

Θamõn

Ένα cool και στιλάτο μικρό ρεστοράν συντονίζει εδώ και λίγους μήνες τα Γιάννενα στους ρυθμούς μιας "γαλανόλευκης" μπιστρονομίας, ιδιαίτερα γοητευτικής και καλοβαλμένης.

Αφιέρωμα Brunch: Ξεχωριστές επιλογές για να απολαύσετε την πιο δημοφιλή τάση

Λαχταριστές αυγοπαρασκευές, αφράτα pancakes, χορταστικά σάντουιτς, plant based σπεσιαλιτέ αλλά και επιλεγμένες κοπές, σε ένα γευστικό ραχάτι στην πρωτεύουσα.

Βινύλιο, burgers, pizza και κοκτέιλ στο "1st Koukaki Vinyl Market"

Όλες οι αγάπες συγκεντρωμένες σε ένα Σαββατοκύριακο στη σκιά της Ακρόπολης.

Ο τριάστερος σεφ Mauro Colagreco Πρεσβευτής Καλής Θελήσεως της UNESCO για τη Βιοποικιλότητα

Ο Ιταλοαργεντίνος chef-patron του τριάστερου "Mirazur" στη Μεντόν είναι ο πρώτος σεφ στην ιστορία της UNESCO που τιμάται με τον συγκεκριμένο τίτλο.

"Κουκούμαβλος" ξανά στη Σαντορίνη!

Το cult εστιατόριο του Νίκου Πουλιάση επιστρέφει ξανά στην ενεργό δράση, στο "Katikies Chromata" στο Ημεροβίγλι.

Τι γυρεύουν οι παγόδες ανάμεσα στους γαλλικούς αμπελώνες;

Το Cos d’Estournel, από το ομώνυμο εντυπωσιακό chateau του Μπορντό, είναι κρασάρα που συνδυάζει δύναμη και φινέτσα. Το ίδιο οινοποιείο έχει δε στη φαρέτρα του και άλλα διαμαντάκια.