«Bar Παστουρμά» στη Γλυφάδα

Ένα φιλικό μεζεδο-παντοπωλείο έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του στην οδό Κωνσταντινουπόλεως.

«Bar Παστουρμά» στη Γλυφάδα

Ένα φιλικό μεζεδο-παντοπωλείο έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του στην οδό Κωνσταντινουπόλεως.

«Bar Παστουρμά» στη Γλυφάδα - εικόνα 1

Αφίχθη στην Μπιφτεκούπολη έχοντας στις βιτρίνες του όλη την γκάμα αλλαντικών της δραμινής εταιρείας Sary αλλά και τυριά από όλη την Ελλάδα, τα οποία μπορείς να παραγγείλεις σε ποικιλίες ή αυτόνομα, αλλά και να τα αγοράσεις για το σπίτι.

«Bar Παστουρμά» στη Γλυφάδα - εικόνα 2

Στα λευκά τραπέζια του «Bar Παστουρμά» –οι καρέκλες είναι στρωμένες με πολύχρωμη κουρελού– εναλλάσσονται καραμανλίδικα λουκάνικα και κεμπάπ κεφτέ, σαγανάκια και καβουρμάδες τηγανιά και πολλά ακόμη, ενώ μπορείς να πιεις το ούζο ή το κρασί σου συνοδεία κάποιου μεζέ στο μπαρ, που είναι στολισμένο με αρμαθιές σκόρδα και πιπερίτσες. Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "Terra bistro"

Διανύοντας τη δέκατη χρονιά του, ένα γευστικό στέκι στην Πάτρα που έχει αγαπηθεί, μας περιμένει ανανεωμένο και φρεσκαρισμένο και για τα χειμερινά μας γευστικά ραντεβού.

29/11/2022

Θamõn

Ένα cool και στιλάτο μικρό ρεστοράν συντονίζει εδώ και λίγους μήνες τα Γιάννενα στους ρυθμούς μιας "γαλανόλευκης" μπιστρονομίας, ιδιαίτερα γοητευτικής και καλοβαλμένης.

Αφιέρωμα Brunch: Ξεχωριστές επιλογές για να απολαύσετε την πιο δημοφιλή τάση

Λαχταριστές αυγοπαρασκευές, αφράτα pancakes, χορταστικά σάντουιτς, plant based σπεσιαλιτέ αλλά και επιλεγμένες κοπές, σε ένα γευστικό ραχάτι στην πρωτεύουσα.

Βινύλιο, burgers, pizza και κοκτέιλ στο "1st Koukaki Vinyl Market"

Όλες οι αγάπες συγκεντρωμένες σε ένα Σαββατοκύριακο στη σκιά της Ακρόπολης.

Ο τριάστερος σεφ Mauro Colagreco Πρεσβευτής Καλής Θελήσεως της UNESCO για τη Βιοποικιλότητα

Ο Ιταλοαργεντίνος chef-patron του τριάστερου "Mirazur" στη Μεντόν είναι ο πρώτος σεφ στην ιστορία της UNESCO που τιμάται με τον συγκεκριμένο τίτλο.

"Κουκούμαβλος" ξανά στη Σαντορίνη!

Το cult εστιατόριο του Νίκου Πουλιάση επιστρέφει ξανά στην ενεργό δράση, στο "Katikies Chromata" στο Ημεροβίγλι.

Τι γυρεύουν οι παγόδες ανάμεσα στους γαλλικούς αμπελώνες;

Το Cos d’Estournel, από το ομώνυμο εντυπωσιακό chateau του Μπορντό, είναι κρασάρα που συνδυάζει δύναμη και φινέτσα. Το ίδιο οινοποιείο έχει δε στη φαρέτρα του και άλλα διαμαντάκια.