«La Pasteria» στο South Polis

Ένα καινούργιο κατάστημα άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στο γνωστό εμπορικό κέντρο στο Δέλτα Φαλήρου.

«La Pasteria» στο South Polis

Ένα καινούργιο κατάστημα άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στο γνωστό εμπορικό κέντρο στο Δέλτα Φαλήρου.

«La Pasteria» στο South Polis - εικόνα 1

Μετά το –πρόσφατο σχετικά– άνοιγμα ενός καταστήματος στο Golden Hall, η «La Pasteria» παρουσιάζει ένα ακόμη νέο «τέκνο», στα νότια προάστια αυτήν τη φορά. Ζεστό, σύγχρονο σε ύφος, φιλικό, το «La Pasteria» στο εμπορικό κέντρο South Polis, στο Δέλτα Φαλήρου, ακολουθεί τη γνώριμη ιταλική γευστική γραμμή, με ορεκτικά, πίτσα, ζυμαρικά κ.α., συμπληρώνοντας την πρότασή του με τη «La Groceria», μια γωνιά όπου μπορείς να βρεις διάφορα ιταλικά προϊόντα για τα σπιτικά σου μαγειρέματα.

Περισσότερες πληροφορίες

Pasteria (la)

Παλαιά Λεωφ. Ποσειδώνος 1 & Μωραϊτίνη 3 (εμπορικό κέντρο South Polis), Δέλτα Φαλήρου
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Ami gastrotheque", γαλλικό μπιστρό με αθηναϊκό twist

Το concept που θα συναντούσες σε κάποια παριζιάνικη γειτονιά, προσαρμόζεται στην αστική γευστική πραγματικότητα της πρωτεύουσας και αφήνει υποσχέσεις.

Νέα πλάνα για τον Θάνο Στασινό

Η τρέχουσα σεζόν βρίσκει τον σεφ σε νέα πόστα, ρόλο συμβουλευτικό αλλά και ενεργό στην κουζίνα, αλλά και με δικό του χώρο στα σκαριά.

"Τρεις λαλούν": Vegan κουζίνα με ουσία

Ένα ακόμα πόστο, στο Γκάζι, που προσφέρει μια αξιόλογη γκάμα προτάσεων για κάθε ώρα της ημέρας, αποδεικνύει ότι η αυστηρά χορτοφαγική κουζίνα πέρα από ιδεολογικό έχει και γευστικό ενδιαφέρον.

Sushimou

Για να απολαύσεις τη χάρη εξαιρετικών ψαριών, ο Αντώνης Δρακουλαράκος κεντάει sashimi και nigiri σε ένα αμίμητο one man show.

Ρέθυμνο: Μια ιστορία οίνου και γαστρονομικού πλούτου

Με αγροτικά project που προσεγγίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία, αλλά και διαμαντάκια της κρητικής γης που διεκδικούν θέση στις καρδιές και τα πιάτα μας, το τοπίο του Ρεθύμνου γίνεται ολοένα πιο ελκυστικό.

Αν ο foodie δεν πάει στον σεφ, πάει o σεφ στον foodie…

Γιατί οι σεφ "ξεσπιτώνονται" μαγειρεύοντας ως φιλοξενούμενοι σε κανονικές ή αυτοσχέδιες ενίοτε κουζίνες; Βρεθήκαμε σε μια σειρά γαστρονομικά happening στο εξωτερικό και καταθέτουμε κάποιες σκέψεις για την αμεσότητα κουζίνας-σάλας που θέλει τους μάγειρες να βγαίνουν από το "καβούκι" τους.