The coffee and «Τhe Sowl»

Αν είστε λάτρεις του καλού καφέ, τα μεσημέρια του Σαββάτου κρατήστε τα ανοικτά: στον πολυχώρο του Θησείου σας δίνει ραντεβού μια ομάδα με ισχυρή παρουσία στο πεδίο των specialty coffees.

The coffee and «Τhe Sowl»

Αν είστε λάτρεις του καλού καφέ, τα μεσημέρια του Σαββάτου κρατήστε τα ανοικτά: στο «The Sowl» για τέσσερις εβδομάδες σας δίνει ραντεβού η Taf, μια εταιρία με ισχυρή παρουσία στο πεδίο των specialty coffees.

The coffee and «Τhe Sowl» - εικόνα 1

Στις 12/3 ο ιδρυτής της Taf Γιάννης Ταλούμης μαζί με τους barristi του θα σας γνωρίσουν τον πολύ ενδιαφέροντα Brumas del Zurgui Micromill (Caturra), τον οποίο διαθέτει αποκλειστικά στην Ελλάδα ο πολυχώρος του Θησείου, δυο ακόμη καφέδες από την Κόστα Ρίκα, καθώς επίσης και Geisha από την Κολομβία και τον Παναμά. Στις 19/3 στις 12 το μεσημέρι δύο πρωταθλητές εταιρίας, o Στέφανος Δωματιώτης και ο Στάθης Κορέμτας, θα παρουσιάσουν δύο τεχνικές για coffee brewing στο σπίτι ή στον επαγγελματικό χώρο, με τον σεφ του «The Sowl» Mάνο Ευσταθίου να ετοιμάζει στη «hacienda» της Ηρακλειδών ένα ταιριαστό με το περιβάλλον λατινοαμερικάνικο brunch.

Στις 2/4 ο επίσης διακεκριμένος barista της ελληνικής εταιρείας Στέφανος Πατεράκης θα σας μυήσει στα μυστικά του καφέ με γάλα και στη latte art, με την κουζίνα να σιγοντάρει με νοτιοαμερικάνικα γλυκά, ενώ στις 9/4 θα μπει και τo αλκοόλ στο παιχνίδι: ο Σπύρος Κερκύρας, που υπογράφει τη λίστα των κοκτέιλ του χώρου, πάντα σε συνεργασία με το team της Taf, θα σας μάθει πώς να φτιάχνετε τον τέλειο Irish Coffee, Espresso Martinis και άλλα κοκτέιλ με βάση τον καφέ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".