Αν είστε λάτρεις του καλού καφέ, τα μεσημέρια του Σαββάτου κρατήστε τα ανοικτά: στο «The Sowl» για τέσσερις εβδομάδες σας δίνει ραντεβού η Taf, μια εταιρία με ισχυρή παρουσία στο πεδίο των specialty coffees.
Στις 12/3 ο ιδρυτής της Taf Γιάννης Ταλούμης μαζί με τους barristi του θα σας γνωρίσουν τον πολύ ενδιαφέροντα Brumas del Zurgui Micromill (Caturra), τον οποίο διαθέτει αποκλειστικά στην Ελλάδα ο πολυχώρος του Θησείου, δυο ακόμη καφέδες από την Κόστα Ρίκα, καθώς επίσης και Geisha από την Κολομβία και τον Παναμά. Στις 19/3 στις 12 το μεσημέρι δύο πρωταθλητές εταιρίας, o Στέφανος Δωματιώτης και ο Στάθης Κορέμτας, θα παρουσιάσουν δύο τεχνικές για coffee brewing στο σπίτι ή στον επαγγελματικό χώρο, με τον σεφ του «The Sowl» Mάνο Ευσταθίου να ετοιμάζει στη «hacienda» της Ηρακλειδών ένα ταιριαστό με το περιβάλλον λατινοαμερικάνικο brunch.
Στις 2/4 ο επίσης διακεκριμένος barista της ελληνικής εταιρείας Στέφανος Πατεράκης θα σας μυήσει στα μυστικά του καφέ με γάλα και στη latte art, με την κουζίνα να σιγοντάρει με νοτιοαμερικάνικα γλυκά, ενώ στις 9/4 θα μπει και τo αλκοόλ στο παιχνίδι: ο Σπύρος Κερκύρας, που υπογράφει τη λίστα των κοκτέιλ του χώρου, πάντα σε συνεργασία με το team της Taf, θα σας μάθει πώς να φτιάχνετε τον τέλειο Irish Coffee, Espresso Martinis και άλλα κοκτέιλ με βάση τον καφέ.