The coffee and «Τhe Sowl»

Αν είστε λάτρεις του καλού καφέ, τα μεσημέρια του Σαββάτου κρατήστε τα ανοικτά: στον πολυχώρο του Θησείου σας δίνει ραντεβού μια ομάδα με ισχυρή παρουσία στο πεδίο των specialty coffees.

The coffee and «Τhe Sowl»

Αν είστε λάτρεις του καλού καφέ, τα μεσημέρια του Σαββάτου κρατήστε τα ανοικτά: στο «The Sowl» για τέσσερις εβδομάδες σας δίνει ραντεβού η Taf, μια εταιρία με ισχυρή παρουσία στο πεδίο των specialty coffees.

The coffee and «Τhe Sowl» - εικόνα 1

Στις 12/3 ο ιδρυτής της Taf Γιάννης Ταλούμης μαζί με τους barristi του θα σας γνωρίσουν τον πολύ ενδιαφέροντα Brumas del Zurgui Micromill (Caturra), τον οποίο διαθέτει αποκλειστικά στην Ελλάδα ο πολυχώρος του Θησείου, δυο ακόμη καφέδες από την Κόστα Ρίκα, καθώς επίσης και Geisha από την Κολομβία και τον Παναμά. Στις 19/3 στις 12 το μεσημέρι δύο πρωταθλητές εταιρίας, o Στέφανος Δωματιώτης και ο Στάθης Κορέμτας, θα παρουσιάσουν δύο τεχνικές για coffee brewing στο σπίτι ή στον επαγγελματικό χώρο, με τον σεφ του «The Sowl» Mάνο Ευσταθίου να ετοιμάζει στη «hacienda» της Ηρακλειδών ένα ταιριαστό με το περιβάλλον λατινοαμερικάνικο brunch.

Στις 2/4 ο επίσης διακεκριμένος barista της ελληνικής εταιρείας Στέφανος Πατεράκης θα σας μυήσει στα μυστικά του καφέ με γάλα και στη latte art, με την κουζίνα να σιγοντάρει με νοτιοαμερικάνικα γλυκά, ενώ στις 9/4 θα μπει και τo αλκοόλ στο παιχνίδι: ο Σπύρος Κερκύρας, που υπογράφει τη λίστα των κοκτέιλ του χώρου, πάντα σε συνεργασία με το team της Taf, θα σας μάθει πώς να φτιάχνετε τον τέλειο Irish Coffee, Espresso Martinis και άλλα κοκτέιλ με βάση τον καφέ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Κουκούμαβλος" ξανά στη Σαντορίνη!

Το cult εστιατόριο του Νίκου Πουλιάση επιστρέφει ξανά στην ενεργό δράση, στο "Katikies Chromata" στο Ημεροβίγλι.

25/11/2022

Τι γυρεύουν οι παγόδες ανάμεσα στους γαλλικούς αμπελώνες;

Το Cos d’Estournel, από το ομώνυμο εντυπωσιακό chateau του Μπορντό, είναι κρασάρα που συνδυάζει δύναμη και φινέτσα. Το ίδιο οινοποιείο έχει δε στη φαρέτρα του και άλλα διαμαντάκια.

Σε αυτό το φεστιβάλ θα μάθεις τα πάντα για το μέλι

Γνωρίστε σπάνιες ποικιλίες ελληνικού μελιού και νέα προϊόντα στο 13ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και προϊόντων μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2022: Τα κορυφαία εστιατόρια

Απονεμήθηκαν τα σημαντικότερα γαστρονομικά βραβεία στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας.

"Viva Italia" στο "Da Bruno" με ανανεωμένο μενού

Αέρας ανανέωσης φυσά στις γεύσεις του ολοφάνερα φρεσκαρισμένου ιταλιάνικου πόστου στο Παλαιό Φάληρο, που στα 35 και πλέον χρόνια λειτουργίας του, συνεχίζει να είναι σταθερή αξία για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας.

Το Σymposio είναι το event που θα αλλάξει τη Βαρβάκειο

Με τενόρους να συναντούν techno DJs, ξυλοπόδαρους να προσπερνούν αρπίστριες και street food κιόσκια να αχνίζουν μυρωδιές πλάι σε εκθέσεις ζωγραφικής, η γλαφυρή μπρουταλιτέ της οδού Αριστογείτονος στη Δημοτική Αγορά της Αθήνας μεταμορφώνεται στο urban σκηνικό ενός ανατρεπτικού event, που έρχεται για να μεταμορφώσει την εικόνα που έχουμε για το στομάχι της πόλης.

"Manοuka": Οινογευσιγνωσία με την Ακρόπολη "on screen"

Σφιχτά ενοποιημένο γαστρονομικό σενάριο με μοντέρνα προσέγγιση, οινικό cast με επιλεγμένες ελληνικές ετικέτες και ενδιαφέρουσα μπάρα με φόντο την Ακρόπολη δίνουν τον τόνο στο rooftop εστιατόριο στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου "Utopia".