Καρναβάλι αλά Νέα Ορλεάνη στη Γλυφάδα

Την Παρασκευή 11/3 το «Mama Roux South» διοργανώνει ένα νόστιμο μασκέ street party σε ρυθμό Mardi Gras. Ξεκινάει στις 9 μ.μ.

Καρναβάλι αλά Νέα Ορλεάνη στη Γλυφάδα

Ένα μασκέ street party σε ρυθμό Mardi Gras διοργανώνει την Παρασκευή 11/3 (από τις 9 μ.μ. και μετά) το «Mama Roux South», φέρνοντας το παραδοσιακό καρναβάλι της Νέας Ορλεάνης στη δική μας Γλυφάδα. Η συνταγή της βραδιάς; Πιάτα και κλασικά κοκτέιλ εμπνευσμένα από τις γεύσεις, τα αρώματα και την κουλτούρα της περιοχής και ικανές δόσεις live Rhythm & Blues και Soul από τους Gumbo Ya Ya feat. Sugahspank. Μια που το μενού αντανακλά την πολυπολιτισμικότητα και τις παραδόσεις του αμερικάνικου Νότου, θα βρείτε από hush puppies με κρεολέζικη μαγιονέζα και σούπα Gumbo, μέχρι burgers, BBQ pulled pork, BBQ Spare ribs και beignets, γλυκούς λουκουμάδες που σε πάνε μέχρι τη Γαλλική Συνοικία (French Quarter) της Νέας Ορλεάνης.

photo: www.gellypapalouca.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κανείς δε στρώνει κυριακάτικο τραπέζι όπως το "Mercato" του "Four Seasons"

Στη Βουλιαγμένη, για την πιο πληθωρική γευστική εμπειρία που έλαβε ποτέ χώρα στα αθηναϊκά εστιατορικά δρώμενα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
07/12/2022

"The Wine Barrel": Αυτά τα Χριστούγεννα θα γίνει του κουτιού!

Το "The Wine Barrel" δίνει ιδέες για τη wine list και το pairing με τα εδέσματα του Χριστουγεννιάτικου ή του Πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού ανατρέποντας όλα όσα πίστευες για τα κρασιά που δεν βρίσκονται στη συνηθισμένη γυάλινη συσκευασία.

TGI Fridays™: To πιο fun χριστουγεννάτικο πνεύμα της Αθήνας

Με νέες χριστουγεννιάτικες γεύσεις σε ένα μεθυστικό γιορτινό σκηνικό μας υποδέχεται αυτές τις μέρες το TGI Fridays™, το γευστικό μας στέκι για 25 ολόκληρα χρόνια, που γιορτάζει την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου με Holiday Treats, αλλά και χριστουγεννιάτικα events σε όλα τα καταστήματά του.

Το cool fine dining του Δήμου Σαμουράκη στο "See/ds"

Από τους πιο ταλαντούχους σεφ της γενιάς του, ξεκινάει την προσωπική του πορεία στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας και πείθει.

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "ITALI.CO"

Το εστιατόριο-μπυραρία είναι η πρόσφατη άφιξη στα νότια που συνδυάζει την ιταλική κουζίνα με μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες draft.

"Κόλλιας" & "Ψαράκια και Θαλασσινά" γράφουν μαζί νέα σελίδα στη Γλυφάδα

Τα δύο δυνατά ονόματα της θαλασσινής γαστρονομίας εγκαινίασαν με δυναμισμό τη συνεργασία τους σ’ ένα από τα πιο όμορφα εστιατόρια των νοτίων προαστίων.

Το "Pelagos" υποδέχεται τον Jan Konetzki

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ο πολυβραβευμένος σομελιέ ενισχύει ένα ξεχωριστό wine dinner του Luca Piscazzi.