Στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του «Radisson Blu Park», το «St’ Astra», που χαζεύει από τα παράθυρά του όλη την πόλη, την Πέμπτη 10/3 θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα μενού που παντρεύει πέντε πιάτα του πολύ καλού σεφ Γιάννη Λιόκα με πέντε κρασιά του Κτήματος Κυρ-Γιάννη. Μύδι σε μαύρη κρούστα με ζελέ από το ζωμό του, κρέμα κουνουπιδιού και yuzu (amuse bouche) και λαβράκι καρπάτσιο με ζελέ εσπεριδοειδών, αχινό και piment d' espelette θα κάνουν την αρχή, με την κουζίνα να προτείνει για τη συνέχεια, σε ρυθμό surf & turf, μοσχαράκι γάλακτος με καραβίδα, τομάτα-chorizo, κρέμα topinambour και χειμωνιάτικα λαχανικά, αλλά και short rib με κρέμα καπνιστής πατάτας και υφές παντζαριού για να κλείσει με μους και σορμπέ από γιαούρτι με ζελέ μελιού και granola από κράνμπερι. Τα κρασιά που θα δοκιμαστούν, αντίστοιχα, είναι Παράγκα Sparkling (Ξινόμαυρο, Μοσχάτο και Chardonnay), Πάλπο 2014 (Chardonnay), Δυο ελιές (Syrah, Merlot, Ξινόμαυρο), Κτήμα Κυρ Γιάννη 2012 (Ξινόμαυρο, Merlot, Syrah) και Ακακίες Sparkling 2014 (Ξινόμαυρο). Το ειδικό μενού κοστίζει € 46 το άτομο.
Στο «St' Astra» με το Κτήμα Κυρ-Γιάννη
Tην Πέμπτη 10/3 στο εστιατόριο του «Radisson Blu Park» πέντε πιάτα του Γιάννη Λιόκα συναντούν πέντε κρασιά του κτήματος του Στέλιου Μπουτάρη.