Στο «St' Astra» με το Κτήμα Κυρ-Γιάννη

Tην Πέμπτη 10/3 στο εστιατόριο του «Radisson Blu Park» πέντε πιάτα του Γιάννη Λιόκα συναντούν πέντε κρασιά του κτήματος του Στέλιου Μπουτάρη.

Στο «St' Astra» με το Κτήμα Κυρ-Γιάννη

Στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του «Radisson Blu Park», το «St’ Astra», που χαζεύει από τα παράθυρά του όλη την πόλη, την Πέμπτη 10/3 θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα μενού που παντρεύει πέντε πιάτα του πολύ καλού σεφ Γιάννη Λιόκα με πέντε κρασιά του Κτήματος Κυρ-Γιάννη. Μύδι σε μαύρη κρούστα με ζελέ από το ζωμό του, κρέμα κουνουπιδιού και yuzu (amuse bouche) και λαβράκι καρπάτσιο με ζελέ εσπεριδοειδών, αχινό και piment d' espelette θα κάνουν την αρχή, με την κουζίνα να προτείνει για τη συνέχεια, σε ρυθμό surf & turf, μοσχαράκι γάλακτος με καραβίδα, τομάτα-chorizo, κρέμα topinambour και χειμωνιάτικα λαχανικά, αλλά και short rib με κρέμα καπνιστής πατάτας και υφές παντζαριού για να κλείσει με μους και σορμπέ από γιαούρτι με ζελέ μελιού και granola από κράνμπερι. Τα κρασιά που θα δοκιμαστούν, αντίστοιχα, είναι Παράγκα Sparkling (Ξινόμαυρο, Μοσχάτο και Chardonnay), Πάλπο 2014 (Chardonnay), Δυο ελιές (Syrah, Merlot, Ξινόμαυρο), Κτήμα Κυρ Γιάννη 2012 (Ξινόμαυρο, Merlot, Syrah) και Ακακίες Sparkling 2014 (Ξινόμαυρο). Το ειδικό μενού κοστίζει € 46 το άτομο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.