Νέες γεύσεις στο «La Suite Lounge»

Το εστιατόριο στο ρετιρέ του «St. George Lycabettus» έχει πλέον ως σύμβουλο-σεφ τον πολυβραβευμένο Jerome Serres.

Νέες γεύσεις στο «La Suite Lounge»

Το εστιατόριο στο ρετιρέ του «St. George Lycabettus» έχει πλέον ως σύμβουλο-σεφ τον πολυβραβευμένο Jerome Serres.

Νέες γεύσεις στο «La Suite Lounge» - εικόνα 1

Βραβευμένο στο παρελθόν, σε περίοπτη θέση στις πρώτες ανηφόρες του Λυκαβηττού και με θέα που από μόνη της αξίζει τη μετακίνηση, το «St. George Lycabettus» μπαίνει σε νέα τροχιά. Με σύμβουλο chef τον γνωστό στους Έλληνες εραστές της γεύσης και πολυβραβευμένο Jerome Serres, το «La Suite Lounge» ετοιμάζεται να επανέλθει δυναμικά στο χώρο της υψηλής γαστρονομίας. Δίπλα του, ως resident chef, ένα νεαρό ταλέντο, ο Μίλτος Αρμένης, εγγυάται το καθημερινά υψηλό (και σταθερό) επίπεδο των γεύσεων.

Με εμπειρία από το εξωτερικό αλλά και με επιβεβαιωμένες δεξιότητες («Erimitis» - Παξοί), είναι σίγουρο ότι μπορεί να σηκώσει το γάντι, και με την πολύτιμη συμβολή του Jerome να κερθηδεί το στοίχημα. Σταχυολογώντας τα πιάτα που δοκίμασα, θα προτείνω δύο, χωρίς περιττές περιγραφές. Σε ό,τι αφορά τα πρώτα, θα συμβούλευα να δοκιμάσετε μια εξαιρετικά λεπτής υφής φάβα με τρυφερό χταπόδι και ζελέ από φασκόμηλο. Σε ό,τι αφορά τα ψάρια, το υπέροχα ψημένο φαγκρί με μαρούλι και σος εσπεριδοειδών είναι ελαφρύ, αρωματικό και εξαιρετικά αρμονικό. Δοκιμάστε τα.

Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 2107416000. Τιμή: € 40-48.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "Terra bistro"

Διανύοντας τη δέκατη χρονιά του, ένα γευστικό στέκι στην Πάτρα που έχει αγαπηθεί, μας περιμένει ανανεωμένο και φρεσκαρισμένο και για τα χειμερινά μας γευστικά ραντεβού.

29/11/2022

Θamõn

Ένα cool και στιλάτο μικρό ρεστοράν συντονίζει εδώ και λίγους μήνες τα Γιάννενα στους ρυθμούς μιας "γαλανόλευκης" μπιστρονομίας, ιδιαίτερα γοητευτικής και καλοβαλμένης.

Αφιέρωμα Brunch: Ξεχωριστές επιλογές για να απολαύσετε την πιο δημοφιλή τάση

Λαχταριστές αυγοπαρασκευές, αφράτα pancakes, χορταστικά σάντουιτς, plant based σπεσιαλιτέ αλλά και επιλεγμένες κοπές, σε ένα γευστικό ραχάτι στην πρωτεύουσα.

Βινύλιο, burgers, pizza και κοκτέιλ στο "1st Koukaki Vinyl Market"

Όλες οι αγάπες συγκεντρωμένες σε ένα Σαββατοκύριακο στη σκιά της Ακρόπολης.

Ο τριάστερος σεφ Mauro Colagreco Πρεσβευτής Καλής Θελήσεως της UNESCO για τη Βιοποικιλότητα

Ο Ιταλοαργεντίνος chef-patron του τριάστερου "Mirazur" στη Μεντόν είναι ο πρώτος σεφ στην ιστορία της UNESCO που τιμάται με τον συγκεκριμένο τίτλο.

"Κουκούμαβλος" ξανά στη Σαντορίνη!

Το cult εστιατόριο του Νίκου Πουλιάση επιστρέφει ξανά στην ενεργό δράση, στο "Katikies Chromata" στο Ημεροβίγλι.

Τι γυρεύουν οι παγόδες ανάμεσα στους γαλλικούς αμπελώνες;

Το Cos d’Estournel, από το ομώνυμο εντυπωσιακό chateau του Μπορντό, είναι κρασάρα που συνδυάζει δύναμη και φινέτσα. Το ίδιο οινοποιείο έχει δε στη φαρέτρα του και άλλα διαμαντάκια.