Νέες γεύσεις στο «La Suite Lounge»

Το εστιατόριο στο ρετιρέ του «St. George Lycabettus» έχει πλέον ως σύμβουλο-σεφ τον πολυβραβευμένο Jerome Serres.

Νέες γεύσεις στο «La Suite Lounge»

Το εστιατόριο στο ρετιρέ του «St. George Lycabettus» έχει πλέον ως σύμβουλο-σεφ τον πολυβραβευμένο Jerome Serres.

Νέες γεύσεις στο «La Suite Lounge» - εικόνα 1

Βραβευμένο στο παρελθόν, σε περίοπτη θέση στις πρώτες ανηφόρες του Λυκαβηττού και με θέα που από μόνη της αξίζει τη μετακίνηση, το «St. George Lycabettus» μπαίνει σε νέα τροχιά. Με σύμβουλο chef τον γνωστό στους Έλληνες εραστές της γεύσης και πολυβραβευμένο Jerome Serres, το «La Suite Lounge» ετοιμάζεται να επανέλθει δυναμικά στο χώρο της υψηλής γαστρονομίας. Δίπλα του, ως resident chef, ένα νεαρό ταλέντο, ο Μίλτος Αρμένης, εγγυάται το καθημερινά υψηλό (και σταθερό) επίπεδο των γεύσεων.

Με εμπειρία από το εξωτερικό αλλά και με επιβεβαιωμένες δεξιότητες («Erimitis» - Παξοί), είναι σίγουρο ότι μπορεί να σηκώσει το γάντι, και με την πολύτιμη συμβολή του Jerome να κερθηδεί το στοίχημα. Σταχυολογώντας τα πιάτα που δοκίμασα, θα προτείνω δύο, χωρίς περιττές περιγραφές. Σε ό,τι αφορά τα πρώτα, θα συμβούλευα να δοκιμάσετε μια εξαιρετικά λεπτής υφής φάβα με τρυφερό χταπόδι και ζελέ από φασκόμηλο. Σε ό,τι αφορά τα ψάρια, το υπέροχα ψημένο φαγκρί με μαρούλι και σος εσπεριδοειδών είναι ελαφρύ, αρωματικό και εξαιρετικά αρμονικό. Δοκιμάστε τα.

Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 2107416000. Τιμή: € 40-48.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.