Το εστιατόριο στο ρετιρέ του «St. George Lycabettus» έχει πλέον ως σύμβουλο-σεφ τον πολυβραβευμένο Jerome Serres.
Βραβευμένο στο παρελθόν, σε περίοπτη θέση στις πρώτες ανηφόρες του Λυκαβηττού και με θέα που από μόνη της αξίζει τη μετακίνηση, το «St. George Lycabettus» μπαίνει σε νέα τροχιά. Με σύμβουλο chef τον γνωστό στους Έλληνες εραστές της γεύσης και πολυβραβευμένο Jerome Serres, το «La Suite Lounge» ετοιμάζεται να επανέλθει δυναμικά στο χώρο της υψηλής γαστρονομίας. Δίπλα του, ως resident chef, ένα νεαρό ταλέντο, ο Μίλτος Αρμένης, εγγυάται το καθημερινά υψηλό (και σταθερό) επίπεδο των γεύσεων.
Με εμπειρία από το εξωτερικό αλλά και με επιβεβαιωμένες δεξιότητες («Erimitis» - Παξοί), είναι σίγουρο ότι μπορεί να σηκώσει το γάντι, και με την πολύτιμη συμβολή του Jerome να κερθηδεί το στοίχημα. Σταχυολογώντας τα πιάτα που δοκίμασα, θα προτείνω δύο, χωρίς περιττές περιγραφές. Σε ό,τι αφορά τα πρώτα, θα συμβούλευα να δοκιμάσετε μια εξαιρετικά λεπτής υφής φάβα με τρυφερό χταπόδι και ζελέ από φασκόμηλο. Σε ό,τι αφορά τα ψάρια, το υπέροχα ψημένο φαγκρί με μαρούλι και σος εσπεριδοειδών είναι ελαφρύ, αρωματικό και εξαιρετικά αρμονικό. Δοκιμάστε τα.
Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 2107416000. Τιμή: € 40-48.