Για δεύτερη φορά, ο Σήφης Καραδάκης φοράει την ανανεωτική του διάθεση και ποτίζει τα burgers με ελληνικό πνεύμα. Αντλεί νέο υλικό (κι έχουμε μπόλικο), εξορίζει τα buns, επιστρατεύει ωραία κρέατα, τυριά και άλλα τοπικά προϊόντα και τα τοποθετεί ανάμεσα σε φέτες χωριάτικου ψωμιού, μπαγκέτες σαν σημίτικο κουλούρι και βουτυράτα ψωμάκια.
Τα καινούργια burgers a la grecque που εδώ και λίγες μέρες φιγουράρουν στο μενού του «Μαγικές Κατσαρόλες» στο Παλαιό Φάληρο είναι τέσσερα: το Μέτσοβο, με μοσχαρίσιο-πρόβειο μπιφτέκι, αντλεί την έμπνευσή του από τους μετσοβίτικους κεφτέδες με πράσο, με το μετσοβόνε να βάζει τη χαρακτηριστική καπνιστή πινελιά του^ το Θεσσαλονίκη burger έχει σουτζουκάκια σχάρας με χειροποίητη ρώσικη και παλαιωμένο κασέρι Σοχού^ τσιπούρες και αβγοτάραχο Μεσολογγίου είναι οι βασικοί «παίκτες» στο Μεσολόγγι burger, και το βουβαλίσιο μπιφτέκι από την Κερκίνη επιστρέφει δυναμικά με μπέικον μαύρου χοίρου, ψητά μανιτάρια, ώριμη γραβιέρα και τρούφα Χολομώντα.