«Μαγικές Κατσαρόλες»: Ελληνικό burger, the sequel

Για δεύτερη φορά, ο Σήφης Καραδάκης φοράει την ανανεωτική του διάθεση και ποτίζει τα burgers με ελληνικό πνεύμα.

«Μαγικές Κατσαρόλες»: Ελληνικό burger, the sequel

Για δεύτερη φορά, ο Σήφης Καραδάκης φοράει την ανανεωτική του διάθεση και ποτίζει τα burgers με ελληνικό πνεύμα. Αντλεί νέο υλικό (κι έχουμε μπόλικο), εξορίζει τα buns, επιστρατεύει ωραία κρέατα, τυριά και άλλα τοπικά προϊόντα και τα τοποθετεί ανάμεσα σε φέτες χωριάτικου ψωμιού, μπαγκέτες σαν σημίτικο κουλούρι και βουτυράτα ψωμάκια.

Τα καινούργια burgers a la grecque που εδώ και λίγες μέρες φιγουράρουν στο μενού του «Μαγικές Κατσαρόλες» στο Παλαιό Φάληρο είναι τέσσερα: το Μέτσοβο, με μοσχαρίσιο-πρόβειο μπιφτέκι, αντλεί την έμπνευσή του από τους μετσοβίτικους κεφτέδες με πράσο, με το μετσοβόνε να βάζει τη χαρακτηριστική καπνιστή πινελιά του^ το Θεσσαλονίκη burger έχει σουτζουκάκια σχάρας με χειροποίητη ρώσικη και παλαιωμένο κασέρι Σοχού^ τσιπούρες και αβγοτάραχο Μεσολογγίου είναι οι βασικοί «παίκτες» στο Μεσολόγγι burger, και το βουβαλίσιο μπιφτέκι από την Κερκίνη επιστρέφει δυναμικά με μπέικον μαύρου χοίρου, ψητά μανιτάρια, ώριμη γραβιέρα και τρούφα Χολομώντα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.