Και διηγώντας τα…να τρως

Αυτή την Παρασκευή 26/2 στο «Loft» του «Nice ’n’ easy» στην Κηφισιά σας περιμένει μια κεφάτη μουσικοθεατρική παράσταση βασισμένη στο βιβλίο της Μελίσσας Στοΐλη.

Και διηγώντας τα…να τρως

Αυτή την Παρασκευή 26/2 στις 11 μ.μ. στο «Loft» του «Nice ’n’ easy» στην Κηφισιά σας περιμένει μια κεφάτη μουσικοθεατρική παράσταση βασισμένη στο βιβλίο «Και διηγώντας τα… να τρως» της Μελίσσας Στοΐλη, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Κίχλη και μπορείτε να αναζητήσετε στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Σ’ αυτόν το διάλογο διήγησης και μουσικής, όπου τα τραγούδια εμπνέονται από τις ιστορίες και αντίστροφα, οι τρυφερές καρδιές αγκινάρας γίνονται αφορμή για κόρτε κι οι πιπεριές ανάβουν πόθους. Συμμετέχουν οι Θανάσης Βλαβιανός, Βιβή Κόκκα, Ράνια Παπαδάκου, Πάνος Σταθακόπουλος, Μελίσσα Στοΐλη, Ηρακλή Στρούγγης και Κώστας Παπακωστόπουλος. Είσοδος με ποτό € 12.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.