Και διηγώντας τα…να τρως

Αυτή την Παρασκευή 26/2 στο «Loft» του «Nice ’n’ easy» στην Κηφισιά σας περιμένει μια κεφάτη μουσικοθεατρική παράσταση βασισμένη στο βιβλίο της Μελίσσας Στοΐλη.

Και διηγώντας τα…να τρως

Αυτή την Παρασκευή 26/2 στις 11 μ.μ. στο «Loft» του «Nice ’n’ easy» στην Κηφισιά σας περιμένει μια κεφάτη μουσικοθεατρική παράσταση βασισμένη στο βιβλίο «Και διηγώντας τα… να τρως» της Μελίσσας Στοΐλη, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Κίχλη και μπορείτε να αναζητήσετε στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Σ’ αυτόν το διάλογο διήγησης και μουσικής, όπου τα τραγούδια εμπνέονται από τις ιστορίες και αντίστροφα, οι τρυφερές καρδιές αγκινάρας γίνονται αφορμή για κόρτε κι οι πιπεριές ανάβουν πόθους. Συμμετέχουν οι Θανάσης Βλαβιανός, Βιβή Κόκκα, Ράνια Παπαδάκου, Πάνος Σταθακόπουλος, Μελίσσα Στοΐλη, Ηρακλή Στρούγγης και Κώστας Παπακωστόπουλος. Είσοδος με ποτό € 12.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.