Στο Ουζερί του Λάκη με έκπτωση 20%

Με το αθηνόραμα Club σε ένα ουζερί sui generis που ποντάρει στη θάλασσα και που εκτός από τα κλασικά, κάνει και τα (ωραία) δικά του.

Στο Ουζερί του Λάκη με έκπτωση 20%

Με το αθηνόραμα Club σε ένα ουζερί sui generis που ποντάρει στη θάλασσα και που εκτός από τα κλασικά, κάνει και τα (ωραία) δικά του.

Στο Ουζερί του Λάκη με έκπτωση 20% - εικόνα 1
Φέτα με πικάντικη μαρμελάδα ντομάτας

Είναι κρυμμένο στην οδό Ελπίδος, έναν πεζόδρομο στην Πλατεία Βικτωρίας. Πολύ απλό σαν χώρος, μπορεί να μη λειτουργεί στη λογική του διακοσμητικού εντυπωσιασμού, έχει όμως άλλα ατού. Στο "Ουζερί του Λάκη" θα συναντήσετε ωραία θαλασσινά και ψάρια, άλλα σε κλασικές εκδοχές, κι άλλα που ξεφεύγουν από αυτά που βρίσκεις συνήθως: αχνιστή ψαρόσουπα, καλαμαράκι, γαρίδες και κουτσομούρες τηγανητές, θράψαλο στα κάρβουνα, αλλά και γαύρο σοφρίτο και σαρδέλα μουσακά και κολιό... τουρλού. Νωρίτερα δοκιμάστε και τη φέτα που περνάει από το τηγάνι με σιμιγδάλι και σερβίρεται με πικάντικη μαρμελάδα ντομάτας. Ο χώρος συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας έκπτωση 20% όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
28/09/2022

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

"Diego": Επιστροφή στο Θησείο, για κυριακάτικο σεβίτσε

Τι νέο φέρνει η αλέγρα σεβιτσερία του "Diego", που στήνεται και πάλι στην Αδριανού κατά την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Γιατί όλοι πάνε για σάντουιτς στο 'Borghese'

Το πιο πρόσφατο hit της Αρχελάου ξέρει πώς να γεμίζει σωστά δύο φέτες ψωμί.