Christmas Food Festival: Tα top 10 προϊόντα που ανέδειξε το κοινό

Η μεγάλη γιορτή του χειμώνα, το Christmas Food Festival στην Helexpo, χάρισε μοναδικές στιγμές στους επισκέπτες, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν επιλεγμένες γεύσεις από εξαιρετικούς παραγωγούς, καθ` όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Christmas Food Festival: Tα top 10 προϊόντα που ανέδειξε το κοινό

Σε έναν ζεστό χώρο, τα ελληνικά κυρίως προϊόντα είχαν την τιμητική τους, τόσο στα stands των εκθετών όσο και σε μία σειρά σεμιναρίων και γευστικών δοκιμών που τιμήσατε με την παρουσία σας.

Η ψηφοφορία

Με την είσοδό τους στο χώρο της Helexpo, οι επισκέπτες προμηθεύονταν ένα δελτίο, πάνω στο οποίο καλούνταν να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα. Εδώ είναι τα αποτελέσματα αυτής της ψηφοφορίας με τα 10 πρώτα προϊόντα που διακρίθηκαν.

  • 1. Τριλογία Ομήρου, Τυροκομείο Ίου – Νιώτικο
  • 2. Πιπερόμελο, Ναουμίδης – Όλα Πιπεριά
  • 3. Λουκάνικο με πράσο, Παραδοσιακά Λουκάνικα Μουτεβέλης
  • 4. Φυστικοκοπραλίνα, Ο Φώτης – Προϊόντα με φιστίκια Αιγίνης
  • 5. Γκερεμέζι, φρέσκο τυρί – KaidanCheese
  • 6. Βαλσάμικο Ξύδι – Kalamata Papadimitriou
  • 7. Δροσουλίτης,Φάρμα Καραλάκης – Delicatessen
  • 8. Προσούτο Ευρυτανίας, Αλλαντοποιείο Στρεμμένου
  • 9. Μπισκότα Βελανιδιού, Acorn Cookies
  • 10. Φάβα Σχοινούσας, Φάβα Σχοινούσας, ποικιλία Κατσούνι – Μανώλης Κωβαίος

Φυσικά, δεκάδες ακόμα προϊόντα απέσπασαν εξαιρετικά σχόλια και την εκτίμηση του κοινού, που τα τίμησε δεόντως, με δοκιμές και αγορές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".