Christmas Food Festival: Tα top 10 προϊόντα που ανέδειξε το κοινό

Η μεγάλη γιορτή του χειμώνα, το Christmas Food Festival στην Helexpo, χάρισε μοναδικές στιγμές στους επισκέπτες, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν επιλεγμένες γεύσεις από εξαιρετικούς παραγωγούς, καθ` όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Christmas Food Festival: Tα top 10 προϊόντα που ανέδειξε το κοινό

Σε έναν ζεστό χώρο, τα ελληνικά κυρίως προϊόντα είχαν την τιμητική τους, τόσο στα stands των εκθετών όσο και σε μία σειρά σεμιναρίων και γευστικών δοκιμών που τιμήσατε με την παρουσία σας.

Η ψηφοφορία

Με την είσοδό τους στο χώρο της Helexpo, οι επισκέπτες προμηθεύονταν ένα δελτίο, πάνω στο οποίο καλούνταν να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα. Εδώ είναι τα αποτελέσματα αυτής της ψηφοφορίας με τα 10 πρώτα προϊόντα που διακρίθηκαν.

  • 1. Τριλογία Ομήρου, Τυροκομείο Ίου – Νιώτικο
  • 2. Πιπερόμελο, Ναουμίδης – Όλα Πιπεριά
  • 3. Λουκάνικο με πράσο, Παραδοσιακά Λουκάνικα Μουτεβέλης
  • 4. Φυστικοκοπραλίνα, Ο Φώτης – Προϊόντα με φιστίκια Αιγίνης
  • 5. Γκερεμέζι, φρέσκο τυρί – KaidanCheese
  • 6. Βαλσάμικο Ξύδι – Kalamata Papadimitriou
  • 7. Δροσουλίτης,Φάρμα Καραλάκης – Delicatessen
  • 8. Προσούτο Ευρυτανίας, Αλλαντοποιείο Στρεμμένου
  • 9. Μπισκότα Βελανιδιού, Acorn Cookies
  • 10. Φάβα Σχοινούσας, Φάβα Σχοινούσας, ποικιλία Κατσούνι – Μανώλης Κωβαίος

Φυσικά, δεκάδες ακόμα προϊόντα απέσπασαν εξαιρετικά σχόλια και την εκτίμηση του κοινού, που τα τίμησε δεόντως, με δοκιμές και αγορές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

27/09/2022

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

"Diego": Επιστροφή στο Θησείο, για κυριακάτικο σεβίτσε

Τι νέο φέρνει η αλέγρα σεβιτσερία του "Diego", που στήνεται και πάλι στην Αδριανού κατά την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Γιατί όλοι πάνε για σάντουιτς στο 'Borghese'

Το πιο πρόσφατο hit της Αρχελάου ξέρει πώς να γεμίζει σωστά δύο φέτες ψωμί.

Νέα εποχή για την ιστορική "Διαγώνιο" της Θεσσαλονίκης

Το κλασικό στέκι που έγραψε ιστορία με τα ψητά σουτζουκάκια και τον ζουμερό του γύρο, γυρνά σελίδα με την ομάδα των "Γλυκάνισος", "Marea Sea Spirit" και "Iberico" να αναλαμβάνει τη νέα εποχή του.