Ο Δημήτρης Κατριβέσης σε «Garage»

Μπορεί ως executive chef των «Kiku» ο Δημήτρης Κατριβέσης να παίζει σε ιαπωνο-περουβιανό γαστρονομικό τερέν, έχει όμως και τη χαλαρή/casual πλευρά του.

Ο Δημήτρης Κατριβέσης σε «Garage»

Μπορεί ως executive chef των «Kiku» ο Δημήτρης Κατριβέσης να παίζει σε ιαπωνο-περουβιανό γαστρονομικό τερέν, έχει όμως και τη χαλαρή/casual πλευρά του. Πρόσφατα έβαλε το χεράκι στο νέο γευστικό προφίλ του «Garage», ενός νεανικού μπαρ στην Ηλιούπολη που, διακοσμημένο με μεταλλικές σχάρες, ντεπόζιτα και αξεσουάρ της Harley Davidson, εκτός από το όνομα έχει και… τη χάρη. Στο νέο μενού, που με ελαφρώς πειραγμένο κινητήρα, θα ξεκινήσει να σερβίρεται γύρω στις 20/1, έχουν παρκάρει burgers και hots dogs, πατάτες με παρμεζάνα και τρούφα ή με ΒΒQ σος, μαγιονέζα jalapeno και χοιρινό, αλλά και κοτόπουλο σε βάφλα και στρογγυλά bao buns με chorizo και τηγανητό αβγό. Έπονται κι άλλα. Τις Κυριακές του Φλεβάρη θα σας περιμένουν εκεί brunch με διαφορετικούς guests (σεφ, καλλιτέχνες, DJs), πολλά αβγά και επίσης πολλά κοκτέιλ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.