Για ψάρια και θαλασσινά με το αθηνόραμα Club

Όσοι ψαροφάγοι κρατήστε σημειώσεις: στο τραπέζι πέφτουν χταπόδια και καλαμάρια, ψιλά ψαράκια και ψαρούκλες με έκπτωση από 20% έως 25%.

Για ψάρια και θαλασσινά με το αθηνόραμα Club

Όσοι ψαροφάγοι κρατήστε σημειώσεις: στο τραπέζι πέφτουν χταπόδια και καλαμάρια, ψιλά ψαράκια και ψαρούκλες με έκπτωση από 20% έως 25%.

Για ψάρια και θαλασσινά με το αθηνόραμα Club - εικόνα 1
Το Θέα Θάλασσα στο Μικρολίμανο

Διαλέγετε ανάλογα με τα γούστα σας και το πεδίο δράσης σας. Μπορεί να είναι το σχεδόν κρυμμένο, sui generis «Ουζερί του Λάκη», στην Πλατεία Βικτωρίας ή το «Παραγάδι» στην Καλλιθέα, πολύ κοντά στο σταθμό, οι φιλικοί, μοντέρνου ύφους «Ψαράδες», στο Παλαιό Φάληρο, ο κλασικός «Ιππόκαμπος» στο Γέρακα ή το φιλικό και νόστιμο «Θέα Θάλασσα» που χαζεύει μεσημέρι και βράδυ τα κατάρτια στο Μικρολίμανο. Δεν είναι όμως οι μόνοι προορισμοί ψαροφαγίας που προσφέρουν στα μέλη του αθηνόραμα Club και την παρέα τους έκπτωση από 20 έως και 25% στο σύνολο του λογαριασμού τους. Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τις ταβέρνες και τα εστιατόρια που συμμετέχουν εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/09/2022

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.

Στο φεστιβάλ "Ηράκλειο, Μέρες Γαστρονομίας" θα μάθετε τα πάντα για την κρητική κουζίνα

Ο γαστρονομικός θεσμός της Κρήτης που εστιάζει στην ανάδειξη του πλούτου της κρητικής γης και της τοπικής κουζίνας επιστρέφει στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου για 4η χρονιά.