Ντυμένος στα λευκά, με κάποια ξύλινα στοιχεία και καλάμια στην οροφή, ο νέος, λιτά μοντέρνος, φωτεινός χώρος, που δημιούργησαν ο Βασίλης Ακρίβος του «Ψάριστον», ο Άγγελος Φραντζής του «Bar.B.Q.» και ο οινολόγος Γιώργος Τάρναρης στον πεζόδρομο της Αιόλου, παίζει σε θαλασσινό ταμπλό. Το κυκλαδίτικης αισθητικής «Αιόλου 68», που θα κάνει πρεμιέρα αυτές τις ημέρες θα είναι ανοιχτό μεσημέρι και βράδυ, προτείνοντας από τσίρο και λακέρδα μέχρι σασίμι, από αχινούς, κυδώνια και φούσκες μέχρι γαριδάκι συμιακό, μύδια μπουγιουρντί και μπουγιαμπέσα και διαφόρων λογιών ψάρια. Απ’ ό,τι μάθαμε, στον κατάλογο θα φιγουράρουν και μερικές sui generis surf & turf επιλογές αλά «Ψάριστον», όπως οι παπαρδέλες με salciccia, το συκώτι με γαρίδες ή ο τραχανάς που μιξάρει γαρίδες και guanciale. Εκτός από τα τραπέζια, θα μπορείς να φας και να πιεις και στο μπαρ του.
Αιόλου 68, κέντρο, 2103247925.