Με το αθηνόραμα Club στο «Bar.B.Q»

Εντάξει, ωραία τα οικογενειακά/σπιτικά τραπέζια, αλλά δεν θέλεις να βγεις και λίγο έξω; Στο εστιατόριο της Νέας Σμύρνης θα ανακαλύψεις τις χαρές του κρέατος με έκπτωση 20%.

Με το αθηνόραμα Club στο «Bar.B.Q»

Εντάξει, ωραία τα οικογενειακά/σπιτικά τραπέζια, αλλά δεν θέλεις να βγεις και λίγο έξω; Να μια ιδέα: στο εστιατόριο της Νέας Σμύρνης με τη χαρούμενη βιομηχανική αισθητική με την κάρτα μέλους του αθηνόραμα Club θα ανακαλύψεις πολλές διαφορετικές πτυχές του κρέατος με έκπτωση 20%. Μπορεί να είναι παϊδάκια κοτόπουλου μαριναρισμένα με μουστάρδα και σπιτική σάλτσα μπάρμπεκιου ή σουβλάκι από ψαρονέφρι με προσούτο και κασέρι. Μπορεί να είναι κι ένα εντυπωσιακό rib eye από Βlack Angus ή ένα Tri-tip sirloin από το Κάνσας. Ή κάτι πιο μαγειρευτό,όπως αρνίσιο κότσι με πλιγούρι και σάλτσα δεντρολίβανου. Η λίστα κρασιών έχει αρκετά κόκκινα για να τα συνοδεύσεις, τόσο σε φιάλη, όσο και σε ποτήρι. Περισσότερες πληροφορίες για τις ημέρες που ισχύει η έκπτωση θα βρεις κλικάροντας εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.