Το πρώτο πρωινό του 2016 στρώνει μπουφέ

Tα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια της πόλης στρώνουν τραπέζι από πολύ νωρίς και περιμένουν τους ξενύχτηδες του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν, και όχι μόνο, με πλούσιες προτάσεις για ανάκτηση δυνάμεων και συνέχεια της γιορτής. Εσείς που θα αλλάξετε... breakfast?

Το πρώτο πρωινό του 2016 στρώνει μπουφέ

Tα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια της πόλης στρώνουν τραπέζι από πολύ νωρίς και περιμένουν τους ξενύχτηδες του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν, και όχι μόνο, με πλούσιες προτάσεις για ανάκτηση δυνάμεων και συνέχεια της γιορτής.

Ark

Το πρώτο πρωινό του 2016 στρώνει μπουφέ - εικόνα 1

Ο all-day χώρος της Γλυφάδας στη 1/1 ξεκινάει στις 5 π.μ. και μέχρι τις 12 το μεσημέρι στήνει μπουφέ (€ 27 το άτομο) κεντημένο με κέικ, κρουασάν, καλτσούνια, ελληνικά τυριά και αλλαντικά, πίτες, κεφτεδάκια, αβγά, λαζάνια, κρεατόσουπα κ.ά.

Grecotel Pallas Athena

Το πρώτο πρωινό του 2016 στρώνει μπουφέ - εικόνα 2

Στο κομψό ρεστοράν του ξενοδοχείου της πλατείας Κοτζιά, εκτός από τα πλούσια εδέσματα του πρωινού μπουφέ, θα σερβίρουν από τις 5.30 π.μ. έως τη 1 μ.μ. ( €30 το άτομο) κοτόσουπα αυγολέμονο, φιλετάκια κοτόπουλο, μπιφτεκάκια σχάρας, χωριάτικες πίτες, ζυμαρικά…

Ιntercontinental

Το πρώτο πρωινό του 2016 στρώνει μπουφέ - εικόνα 3

Πρωινό του ξενύχτη σερβίρεται, με € 32 το άτομο, και στο ζεστό περιβάλλον του «Cafezoe» (5-11 π.μ.). Περιλαμβάνει χυμούς, κρουασάν, μάφιν, κέικ και ντόνατ, βάφλες, πάνκεϊκ, πίτες, αβγά, αλλαντικά και τυριά, μηλόπιτα, βασιλόπιτα…

Hilton

Το πρώτο πρωινό του 2016 στρώνει μπουφέ - εικόνα 4

Το Hangover breakfast στο «Βυζαντινό» σερβίρεται από τις 4.30 έως και τις 10.30 π.μ. Ατελείωτος, ο μπουφές (€ 45 το άτομο) κρύβει καπνιστά ψάρια, ομελέτες, French toast με κουλί από άγρια μούρα και σαντιγί, παραδοσιακές πίτες και άλλα πολλά.

Μεγάλη Bρεταννία

Το πρώτο πρωινό του 2016 στρώνει μπουφέ - εικόνα 5

Πλουσιοπάροχος πρωινός μπουφές (€ 50 το άτομο) σας περιμένει στο «Royal Room» από τις 5 έως και τις 10 π.μ. Με curving station, σούπες, κρουασάν και αρτοσκευάσματα, τυριά, αλλαντικά, ποικιλία σε αβγά, γλυκά και… λίγες ακόμη φυσαλίδες.

St George Lycabettus

Το πρώτο πρωινό του 2016 στρώνει μπουφέ - εικόνα 6

Στο recovery breakfast (5-10.30 π.μ.) του «Grand Balcon», που έχει το ατού της ωραίας θέας, διεθνή εδέσματα πρωινού συνδυάζονται με ελληνικές πίτες, μπουγάτσες, βιολογικά μέλια και κάποιες comfort food επιλογές για επαναφόρτιση (€ 38 το άτομο).

ΤGI Friday’s

Το πρώτο πρωινό του 2016 στρώνει μπουφέ - εικόνα 7

Είναι παράδοση, πόσο μάλλον φέτος, που η 1/1 πέφτει Παρασκευή: το κατάστημα της Κηφισιάς σάς περιμένει από τις 4.30 με τον δικό του μπουφέ (€ 20 το άτομο) με αβγά Μπένεντικτ, πατάτες hush brown, βάφλες, πάνκεϊκ κ.ά.

Nice 'n' Easy

Το πρώτο πρωινό του 2016 στρώνει μπουφέ - εικόνα 8

Το cafe-restaurant του Κολωνακίου θα ανοίξει στις 6 π.μ. και θα ετοιμάσει pancakes με αλεύρι ολικής άλεσης με μούρα και μέλι, βάφλες, ομελέτες, πρασόπιτα, hot dog, μανιταρόσουπα, αλλά και ζυμαρικά και μαγειρευτά. Μόνο που εδώ δεν είναι σε μπουφέ αλλά a la carte.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Κολοκοτρώνη 35, Πλ. Κεφαλαρίου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Ark

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Ami gastrotheque", γαλλικό μπιστρό με αθηναϊκό twist

Το concept που θα συναντούσες σε κάποια παριζιάνικη γειτονιά, προσαρμόζεται στην αστική γευστική πραγματικότητα της πρωτεύουσας και αφήνει υποσχέσεις.

Νέα πλάνα για τον Θάνο Στασινό

Η τρέχουσα σεζόν βρίσκει τον σεφ σε νέα πόστα, ρόλο συμβουλευτικό αλλά και ενεργό στην κουζίνα, αλλά και με δικό του χώρο στα σκαριά.

"Τρεις λαλούν": Vegan κουζίνα με ουσία

Ένα ακόμα πόστο, στο Γκάζι, που προσφέρει μια αξιόλογη γκάμα προτάσεων για κάθε ώρα της ημέρας, αποδεικνύει ότι η αυστηρά χορτοφαγική κουζίνα πέρα από ιδεολογικό έχει και γευστικό ενδιαφέρον.

Sushimou

Για να απολαύσεις τη χάρη εξαιρετικών ψαριών, ο Αντώνης Δρακουλαράκος κεντάει sashimi και nigiri σε ένα αμίμητο one man show.

Ρέθυμνο: Μια ιστορία οίνου και γαστρονομικού πλούτου

Με αγροτικά project που προσεγγίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία, αλλά και διαμαντάκια της κρητικής γης που διεκδικούν θέση στις καρδιές και τα πιάτα μας, το τοπίο του Ρεθύμνου γίνεται ολοένα πιο ελκυστικό.

Αν ο foodie δεν πάει στον σεφ, πάει o σεφ στον foodie…

Γιατί οι σεφ "ξεσπιτώνονται" μαγειρεύοντας ως φιλοξενούμενοι σε κανονικές ή αυτοσχέδιες ενίοτε κουζίνες; Βρεθήκαμε σε μια σειρά γαστρονομικά happening στο εξωτερικό και καταθέτουμε κάποιες σκέψεις για την αμεσότητα κουζίνας-σάλας που θέλει τους μάγειρες να βγαίνουν από το "καβούκι" τους.