Μια εικαστική εγκατάσταση για το κριθάρι

Στο αφιερωμένο στον πολιτισμό της μπίρας «Αθηνέο» την Τρίτη 15/12 στις 7.30 μ.μ. εγκαινιάζεται η ομαδική εικαστική εγκατάσταση «Το Κριθάρι: Η σπορά».

Μια εικαστική εγκατάσταση για το κριθάρι

Στο αφιερωμένο στον πολιτισμό της μπίρας «Αθηνέο» της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας την Τρίτη 15/12 στις 7.30 μ.μ. εγκαινιάζεται η ομαδική εικαστική εγκατάσταση «Το Κριθάρι: Η σπορά» σε επιμέλεια της Ίριδας Κρητικού. Εννέα Έλληνες καλλιτέχνες, οι Άννα Αμπαριώτου, Βασίλης Βρεττός, Μάριος Βουτσινάς, Όλγα Γουλανδρή, Γιάννης Δέδες, Μηνάς Καμπιτάκης, Βούλα Καραμπατζάκη, Κυριακή Μαυρογεώργη και Χρίστος Συμεωνίδης, παρουσιάζουν έργα κινούμενα στο χώρο της φωτογραφίας, του βίντεο, της εγκατάστασης, της γλυπτικής, του ψηφιδωτού, του κοσμήματος και της ζωγραφικής, τα οποία αντλούν έμπνευση από το ελληνικό κριθάρι και την επεξεργασία της πρώτης ύλης για την παραγωγή της μπίρας.

Μια εικαστική εγκατάσταση για το κριθάρι - εικόνα 1
Έργο του φωτογράφου Βασίλη Βρεττού

Μπορείτε να επισκεφθείτε την έκθεση κάθε Σάββατο 1-8 μ.μ., που λειτουργεί ο χώρος, και με την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις απαστερίωτες, αφιλτράριστες μπίρες του μικροζυθοποιείου του «Αθηνέο» στο beer bar (Λεωφ. Κηφισού 102, Αιγάλεω).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κανείς δε στρώνει κυριακάτικο τραπέζι όπως το "Mercato" του "Four Seasons"

Στη Βουλιαγμένη, για την πιο πληθωρική γευστική εμπειρία που έλαβε ποτέ χώρα στα αθηναϊκά εστιατορικά δρώμενα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
07/12/2022

"The Wine Barrel": Αυτά τα Χριστούγεννα θα γίνει του κουτιού!

Το "The Wine Barrel" δίνει ιδέες για τη wine list και το pairing με τα εδέσματα του Χριστουγεννιάτικου ή του Πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού ανατρέποντας όλα όσα πίστευες για τα κρασιά που δεν βρίσκονται στη συνηθισμένη γυάλινη συσκευασία.

TGI Fridays™: To πιο fun χριστουγεννάτικο πνεύμα της Αθήνας

Με νέες χριστουγεννιάτικες γεύσεις σε ένα μεθυστικό γιορτινό σκηνικό μας υποδέχεται αυτές τις μέρες το TGI Fridays™, το γευστικό μας στέκι για 25 ολόκληρα χρόνια, που γιορτάζει την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου με Holiday Treats, αλλά και χριστουγεννιάτικα events σε όλα τα καταστήματά του.

Το cool fine dining του Δήμου Σαμουράκη στο "See/ds"

Από τους πιο ταλαντούχους σεφ της γενιάς του, ξεκινάει την προσωπική του πορεία στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας και πείθει.

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "ITALI.CO"

Το εστιατόριο-μπυραρία είναι η πρόσφατη άφιξη στα νότια που συνδυάζει την ιταλική κουζίνα με μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες draft.

"Κόλλιας" & "Ψαράκια και Θαλασσινά" γράφουν μαζί νέα σελίδα στη Γλυφάδα

Τα δύο δυνατά ονόματα της θαλασσινής γαστρονομίας εγκαινίασαν με δυναμισμό τη συνεργασία τους σ’ ένα από τα πιο όμορφα εστιατόρια των νοτίων προαστίων.

Το "Pelagos" υποδέχεται τον Jan Konetzki

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ο πολυβραβευμένος σομελιέ ενισχύει ένα ξεχωριστό wine dinner του Luca Piscazzi.