Ark Wine Wednesday: Ταξίδι στη Θεσσαλία

Το επόμενο τοπικό αφιέρωμα του εστιατορίου, την Τετάρτη 16/12, εστιάζει στις γεύσεις και τον αμπελώνα της Θεσσαλίας.

Ark Wine Wednesday: Ταξίδι στη Θεσσαλία

Το επόμενο τοπικό αφιέρωμα του εστιατορίου, την Τετάρτη 16/12, εστιάζει στις γεύσεις και τον αμπελώνα της Θεσσαλίας.

Ark Wine Wednesday: Ταξίδι στη Θεσσαλία - εικόνα 1

Kάθε Τετάρτη το «Αrk» «δένει» σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, συνδυάζοντας τοπικά κρασιά και προϊόντα μικρών παραγωγών, με βάση τα οποία ο Γιάννης Μπαξεβάνης διαμορφώνει τα ειδικά για αυτές τις βραδιές μενού. Το γευστικό ταξίδι του ατμοσφαιρικού café-bar-restaurant της Γλυφάδας την Τετάρτη 16/12 έχει προορισμό τη Θεσσαλία (λοξοδρομώντας και λίγο προς την Ήπειρο) όποτε δεν είναι διόλου περίεργο που, αφού δοκιμάσετε διαφορετικά κρασιά της περιοχής, θα πιείτε με το γλυκό σας κι ένα τσιπουράκι. Η μουσική επένδυση της βραδιάς θα είναι και πάλι live & unplugged, με τη Τζωρτζίνα Καραχάλιου σε γνωστές αγαπημένες μελωδίες. Το κόστος συμμετοχής είναι € 38 το άτομο, με την βραδιά να ξεκινάει στις 9 μ.μ.

Ark Wine Wednesday Θεσσαλία

Φρεσκοψημένο ψωμί από τον ξυλόφουρνο
Debina Κτήμα Γκλίναβου (ημιαφρώδες, Ντεμπίνα)

Καπνιστή πέστροφα σε πράσο με βασιλικό και αρακά, αρωματική σαλάτα
Κυρά της Λίμνης λευκός, Domaine Monsieur Nicolas/Κτήμα Καραμήτρου (Ροδίτης, Μπατίκι)

Λουκάνικο Τρικάλων με μετσοβέλα σαγανάκι
Μessenicola Domaine Monsieur Nicolas/Κτήμα Καραμήτρου (Mαύρο Μεσενικόλα, Syrah, Carignan)

Κελαηδί Λαρίσης: Μοσχαράκι γάλακτος με κυδώνια και παξιμάδι κρουτόν φέτας, πιλάφι με τριαντάφυλλο
Ραψάνη Reserve Οινοποιία Tσάνταλη (Ξινόμαυρο, Κρασάτο και Σταυρωτό)

Πίτα με φέτα Ηπείρου, μέλι και τσίπουρο
Παστέλι με παγωτό με κρέμα λευκής σοκολάτας
Τσίπουρο Τσιλιλή

Περισσότερες πληροφορίες

Ark

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι γυρεύουν οι παγόδες ανάμεσα στους γαλλικούς αμπελώνες;

Το Cos d’Estournel, από το ομώνυμο εντυπωσιακό chateau του Μπορντό, είναι κρασάρα που συνδυάζει δύναμη και φινέτσα. Το ίδιο οινοποιείο έχει δε στη φαρέτρα του και άλλα διαμαντάκια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
25/11/2022

Σε αυτό το φεστιβάλ θα μάθεις τα πάντα για το μέλι

Γνωρίστε σπάνιες ποικιλίες ελληνικού μελιού και νέα προϊόντα στο 13ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και προϊόντων μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2022: Τα κορυφαία εστιατόρια

Απονεμήθηκαν τα σημαντικότερα γαστρονομικά βραβεία στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας.

"Viva Italia" στο "Da Bruno" με ανανεωμένο μενού

Αέρας ανανέωσης φυσά στις γεύσεις του ολοφάνερα φρεσκαρισμένου ιταλιάνικου πόστου στο Παλαιό Φάληρο, που στα 35 και πλέον χρόνια λειτουργίας του, συνεχίζει να είναι σταθερή αξία για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας.

Το Σymposio είναι το event που θα αλλάξει τη Βαρβάκειο

Με τενόρους να συναντούν techno DJs, ξυλοπόδαρους να προσπερνούν αρπίστριες και street food κιόσκια να αχνίζουν μυρωδιές πλάι σε εκθέσεις ζωγραφικής, η γλαφυρή μπρουταλιτέ της οδού Αριστογείτονος στη Δημοτική Αγορά της Αθήνας μεταμορφώνεται στο urban σκηνικό ενός ανατρεπτικού event, που έρχεται για να μεταμορφώσει την εικόνα που έχουμε για το στομάχι της πόλης.

"Manοuka": Οινογευσιγνωσία με την Ακρόπολη "on screen"

Σφιχτά ενοποιημένο γαστρονομικό σενάριο με μοντέρνα προσέγγιση, οινικό cast με επιλεγμένες ελληνικές ετικέτες και ενδιαφέρουσα μπάρα με φόντο την Ακρόπολη δίνουν τον τόνο στο rooftop εστιατόριο στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου "Utopia".

Οι πιο γνωστοί μύθοι για το ποτό

Όχι, δε φταίει εκείνο το σφηνάκι στο τέλος για το hangover σου.