Ark Wine Wednesday: Ταξίδι στη Θεσσαλία

Το επόμενο τοπικό αφιέρωμα του εστιατορίου, την Τετάρτη 16/12, εστιάζει στις γεύσεις και τον αμπελώνα της Θεσσαλίας.

Ark Wine Wednesday: Ταξίδι στη Θεσσαλία

Το επόμενο τοπικό αφιέρωμα του εστιατορίου, την Τετάρτη 16/12, εστιάζει στις γεύσεις και τον αμπελώνα της Θεσσαλίας.

Ark Wine Wednesday: Ταξίδι στη Θεσσαλία - εικόνα 1

Kάθε Τετάρτη το «Αrk» «δένει» σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, συνδυάζοντας τοπικά κρασιά και προϊόντα μικρών παραγωγών, με βάση τα οποία ο Γιάννης Μπαξεβάνης διαμορφώνει τα ειδικά για αυτές τις βραδιές μενού. Το γευστικό ταξίδι του ατμοσφαιρικού café-bar-restaurant της Γλυφάδας την Τετάρτη 16/12 έχει προορισμό τη Θεσσαλία (λοξοδρομώντας και λίγο προς την Ήπειρο) όποτε δεν είναι διόλου περίεργο που, αφού δοκιμάσετε διαφορετικά κρασιά της περιοχής, θα πιείτε με το γλυκό σας κι ένα τσιπουράκι. Η μουσική επένδυση της βραδιάς θα είναι και πάλι live & unplugged, με τη Τζωρτζίνα Καραχάλιου σε γνωστές αγαπημένες μελωδίες. Το κόστος συμμετοχής είναι € 38 το άτομο, με την βραδιά να ξεκινάει στις 9 μ.μ.

Ark Wine Wednesday Θεσσαλία

Φρεσκοψημένο ψωμί από τον ξυλόφουρνο
Debina Κτήμα Γκλίναβου (ημιαφρώδες, Ντεμπίνα)

Καπνιστή πέστροφα σε πράσο με βασιλικό και αρακά, αρωματική σαλάτα
Κυρά της Λίμνης λευκός, Domaine Monsieur Nicolas/Κτήμα Καραμήτρου (Ροδίτης, Μπατίκι)

Λουκάνικο Τρικάλων με μετσοβέλα σαγανάκι
Μessenicola Domaine Monsieur Nicolas/Κτήμα Καραμήτρου (Mαύρο Μεσενικόλα, Syrah, Carignan)

Κελαηδί Λαρίσης: Μοσχαράκι γάλακτος με κυδώνια και παξιμάδι κρουτόν φέτας, πιλάφι με τριαντάφυλλο
Ραψάνη Reserve Οινοποιία Tσάνταλη (Ξινόμαυρο, Κρασάτο και Σταυρωτό)

Πίτα με φέτα Ηπείρου, μέλι και τσίπουρο
Παστέλι με παγωτό με κρέμα λευκής σοκολάτας
Τσίπουρο Τσιλιλή

Περισσότερες πληροφορίες

Ark

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.