Το επόμενο τοπικό αφιέρωμα του εστιατορίου, την Τετάρτη 16/12, εστιάζει στις γεύσεις και τον αμπελώνα της Θεσσαλίας.
Kάθε Τετάρτη το «Αrk» «δένει» σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, συνδυάζοντας τοπικά κρασιά και προϊόντα μικρών παραγωγών, με βάση τα οποία ο Γιάννης Μπαξεβάνης διαμορφώνει τα ειδικά για αυτές τις βραδιές μενού. Το γευστικό ταξίδι του ατμοσφαιρικού café-bar-restaurant της Γλυφάδας την Τετάρτη 16/12 έχει προορισμό τη Θεσσαλία (λοξοδρομώντας και λίγο προς την Ήπειρο) όποτε δεν είναι διόλου περίεργο που, αφού δοκιμάσετε διαφορετικά κρασιά της περιοχής, θα πιείτε με το γλυκό σας κι ένα τσιπουράκι. Η μουσική επένδυση της βραδιάς θα είναι και πάλι live & unplugged, με τη Τζωρτζίνα Καραχάλιου σε γνωστές αγαπημένες μελωδίες. Το κόστος συμμετοχής είναι € 38 το άτομο, με την βραδιά να ξεκινάει στις 9 μ.μ.
Ark Wine Wednesday Θεσσαλία
Φρεσκοψημένο ψωμί από τον ξυλόφουρνο
Debina Κτήμα Γκλίναβου (ημιαφρώδες, Ντεμπίνα)
Καπνιστή πέστροφα σε πράσο με βασιλικό και αρακά, αρωματική σαλάτα
Κυρά της Λίμνης λευκός, Domaine Monsieur Nicolas/Κτήμα Καραμήτρου (Ροδίτης, Μπατίκι)
Λουκάνικο Τρικάλων με μετσοβέλα σαγανάκι
Μessenicola Domaine Monsieur Nicolas/Κτήμα Καραμήτρου (Mαύρο Μεσενικόλα, Syrah, Carignan)
Κελαηδί Λαρίσης: Μοσχαράκι γάλακτος με κυδώνια και παξιμάδι κρουτόν φέτας, πιλάφι με τριαντάφυλλο
Ραψάνη Reserve Οινοποιία Tσάνταλη (Ξινόμαυρο, Κρασάτο και Σταυρωτό)
Πίτα με φέτα Ηπείρου, μέλι και τσίπουρο
Παστέλι με παγωτό με κρέμα λευκής σοκολάτας
Τσίπουρο Τσιλιλή