«Ramino»: το καινούργιο ιταλικό της οδού Μεταξά

Η Γλυφάδα φρεσκάρει τα ιταλικά της με πίτσα, παπαρδέλες, κεφτεδάκια με καπονάτα κι άλλα πολλά.

«Ramino»: το καινούργιο ιταλικό της οδού Μεταξά

Η Γλυφάδα φρεσκάρει τα ιταλικά της με πίτσα, παπαρδέλες, κεφτεδάκια με καπονάτα κι άλλα πολλά.

«Ramino»: το καινούργιο ιταλικό της οδού Μεταξά - εικόνα 1

Ακριβώς δίπλα στο «Mezze» της Γλυφάδας δημιουργήθηκε πρόσφατα ένα μικρό, cosy εστιατόριο, που ανήκει επίσης στον Όμιλο Καστελόριζο. Τη διακόσμηση του «Ramino», που στα ιταλικά σημαίνει ταυτόχρονα χάλκινο σκεύος, χάλκινη κουτάλα και το γνωστό παιχνίδι τζιν ράμι, υπογράφουν οι Visual Bytes. Οι αποχρώσεις της σκουριάς, τα καφε-κόκκινα τούβλα και τα χάλκινα στοιχεία δίνουν ζεστό χαρακτήρα στο χώρο, που παντρεύει τη βιομηχανική αισθητική με νότες βιενέζικης πρωτοπορίας.

Για να περάσουμε και στο θέμα του φαγητού, την επιμέλεια της κουζίνας έχει ο Χαράλαμπος Κουντούρης, σεφ είναι ο Χρήστος Γιατράκος και στο μενού θα συναντήσετε νόστιμες ιδέες, με συνταγές που κινούνται σε ρυθμό τρατορίας: κεφτεδάκια φούρνου με καπονάτα μελιτζάνας, παπαρδέλες με μοσχαρίσιο λαιμό μπρεζέ, χειροποίητα ραβιόλι μανιταριών, κοτόπουλο με φρέγκολα, καθώς επίσης και πίτσες, κάποιες κλασικές και κάποιες πιο ασυνήθιστες.

www.raminoresto.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Ramino

Δημάρχου Μεταξά 36, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.