Η Γλυφάδα φρεσκάρει τα ιταλικά της με πίτσα, παπαρδέλες, κεφτεδάκια με καπονάτα κι άλλα πολλά.
Ακριβώς δίπλα στο «Mezze» της Γλυφάδας δημιουργήθηκε πρόσφατα ένα μικρό, cosy εστιατόριο, που ανήκει επίσης στον Όμιλο Καστελόριζο. Τη διακόσμηση του «Ramino», που στα ιταλικά σημαίνει ταυτόχρονα χάλκινο σκεύος, χάλκινη κουτάλα και το γνωστό παιχνίδι τζιν ράμι, υπογράφουν οι Visual Bytes. Οι αποχρώσεις της σκουριάς, τα καφε-κόκκινα τούβλα και τα χάλκινα στοιχεία δίνουν ζεστό χαρακτήρα στο χώρο, που παντρεύει τη βιομηχανική αισθητική με νότες βιενέζικης πρωτοπορίας.
Για να περάσουμε και στο θέμα του φαγητού, την επιμέλεια της κουζίνας έχει ο Χαράλαμπος Κουντούρης, σεφ είναι ο Χρήστος Γιατράκος και στο μενού θα συναντήσετε νόστιμες ιδέες, με συνταγές που κινούνται σε ρυθμό τρατορίας: κεφτεδάκια φούρνου με καπονάτα μελιτζάνας, παπαρδέλες με μοσχαρίσιο λαιμό μπρεζέ, χειροποίητα ραβιόλι μανιταριών, κοτόπουλο με φρέγκολα, καθώς επίσης και πίτσες, κάποιες κλασικές και κάποιες πιο ασυνήθιστες.
www.raminoresto.gr