Την Πέμπτη 10/12 το wine bar της οδού Καρόρη την αφιερώνει στα Malt whiskys, παντρεύοντάς τα με φαγητό. Ο σομελιέ του «Μοnk» Βασίλης Παπαδόπουλος και ο Reserve Brand Ambassador της Diageo Παναγιώτης Αγγελίδης συνέθεσαν ειδικά για τη βραδιά ένα ενδιαφέρον μενού (45 ευρώ το άτομο) κινούμενο στον άξονα των single Malts. Θα σας ταξιδέψει, από τις 9.30 μ.μ. και μετά, στα αποστακτήρια του Cardhu και του Talisker, στο Speyside και το Isle of Skye αντίστοιχα, ξεκινώντας από το απαλό, ισορροπημένο 12άρι Cardhu και καταλήγοντας σε ένα Talisker Port Ruighe, ένα single Malt που ολοκληρώνει την παλαίωσή του σε βαρέλια Port. Κρατήσεις στο 210-3211117 & 6977418277.
Whisky dinner
Cardhu 12 Year Old
Mπρουσκέτα με μους τυριών αρωματισμένη με βότανα με προσούτο Μακεδονίας
Cardhu Gold Reserve
Πανδαισία λαχανικών με ξυνόμηλο, ένταμ, κρουτόν, ντοματίνια σε βινεγκρέτ μουστάρδας
Cardhu Amber Rock
Σασίμι σολομού μαρινε σε γλυκάνισο και σόγια με ωμό ρατατούι λαχανικών
Talisker Skye
Καρπάτσο μοσχάρι με σάλτσα κρύα dijon, παρμεζάνα και ρόκα
Talisker Storm
Χοιρινά φιλετάκια σε μαρμελάδα ντομάτας με πουρέ λαχανικών
Talisker Port Ruighe
Αχλάδι ποσέ μαγειρεμένο σε κρασί Port και δίπλα φυτική σαντιγί