Malt Whisky Dinner στο «Monk»

Την Πέμπτη 10/12 το wine bar της οδού Καρόρη… αλλαξοπιστεί για χάρη των Malt whiskys: στο ειδικό μενού, 6 ετικέτες Cardhu και Talisker παντρεύονται με φαγητό.

Malt Whisky Dinner στο «Monk»

Την Πέμπτη 10/12 το wine bar της οδού Καρόρη την αφιερώνει στα Malt whiskys, παντρεύοντάς τα με φαγητό. Ο σομελιέ του «Μοnk» Βασίλης Παπαδόπουλος και ο Reserve Brand Ambassador της Diageo Παναγιώτης Αγγελίδης συνέθεσαν ειδικά για τη βραδιά ένα ενδιαφέρον μενού (45 ευρώ το άτομο) κινούμενο στον άξονα των single Malts. Θα σας ταξιδέψει, από τις 9.30 μ.μ. και μετά, στα αποστακτήρια του Cardhu και του Talisker, στο Speyside και το Isle of Skye αντίστοιχα, ξεκινώντας από το απαλό, ισορροπημένο 12άρι Cardhu και καταλήγοντας σε ένα Talisker Port Ruighe, ένα single Malt που ολοκληρώνει την παλαίωσή του σε βαρέλια Port. Κρατήσεις στο 210-3211117 & 6977418277.

Whisky dinner

Cardhu 12 Year Old
Mπρουσκέτα με μους τυριών αρωματισμένη με βότανα με προσούτο Μακεδονίας

Cardhu Gold Reserve
Πανδαισία λαχανικών με ξυνόμηλο, ένταμ, κρουτόν, ντοματίνια σε βινεγκρέτ μουστάρδας

Cardhu Amber Rock
Σασίμι σολομού μαρινε σε γλυκάνισο και σόγια με ωμό ρατατούι λαχανικών

Talisker Skye
Καρπάτσο μοσχάρι με σάλτσα κρύα dijon, παρμεζάνα και ρόκα

Talisker Storm
Χοιρινά φιλετάκια σε μαρμελάδα ντομάτας με πουρέ λαχανικών

Talisker Port Ruighe
Αχλάδι ποσέ μαγειρεμένο σε κρασί Port και δίπλα φυτική σαντιγί

Περισσότερες πληροφορίες

Monk

Καρόρη 4, Πλ. Αγίας Ειρήνης, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Αν ο foodie δεν πάει στον σεφ, πάει o σεφ στον foodie…

Γιατί οι σεφ "ξεσπιτώνονται" μαγειρεύοντας ως φιλοξενούμενοι σε κανονικές ή αυτοσχέδιες ενίοτε κουζίνες; Βρεθήκαμε σε μια σειρά γαστρονομικά happening στο εξωτερικό και καταθέτουμε κάποιες σκέψεις για την αμεσότητα κουζίνας-σάλας που θέλει τους μάγειρες να βγαίνουν από το "καβούκι" τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
01/12/2022

Casserole

Ένα χαριτωμένο ελληνικό μπιστρό στην ευρύτερη διοίκηση πρωτευούσης, που θα έλεγαν κι οι παλιότεροι, είναι από τις καλύτερες προτάσεις στην πέρα ανατολική πλευρά των Αθηνών.

Θamõn

Ένα cool και στιλάτο μικρό ρεστοράν συντονίζει εδώ και λίγους μήνες τα Γιάννενα στους ρυθμούς μιας "γαλανόλευκης" μπιστρονομίας, ιδιαίτερα γοητευτικής και καλοβαλμένης.

"Ποιο εστιατόριο θα ήθελα να έχω ανοίξει": 4 σεφ και restaurateurs απαντούν

4 σημαντικοί εκπρόσωποι της αθηναϊκής εστίασης μιλούν για εκείνα τα μέρη που θα ήθελαν οι ίδιοι να έχουν φτιάξει. Και δεν είναι ασφαλώς τα δικά τους.

Panettone al Parmigiano & Pepe Sichuan, ένα αναπάντεχο deli!

Ένα "αλμυρό" panettone ίσως ακούγεται παράξενα… μέχρι να δοκιμάσεις αυτή τη νέα παραλλαγή του γνήσιου μιλανέζικου panettone Mito21, που έκλεψε πέρσι τις εντυπώσεις.

Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2022: Όλα όσα έγιναν στην τελετή απονομής που τίμησε τη γαστρονομική εξέλιξη της Μεγαλονήσου

Οι Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου απονεμήθηκαν για δεύτερη φορά την Τετάρτη 23/11, από το Αθηνόραμα και τον Φιλελεύθερο, στο ξενοδοχείο "Four Seasons" της Λεμεσού.

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "Terra bistro"

Διανύοντας τη δέκατη χρονιά του, ένα γευστικό στέκι στην Πάτρα που έχει αγαπηθεί, μας περιμένει ανανεωμένο και φρεσκαρισμένο και για τα χειμερινά μας γευστικά ραντεβού.