Malt Whisky Dinner στο «Monk»

Την Πέμπτη 10/12 το wine bar της οδού Καρόρη… αλλαξοπιστεί για χάρη των Malt whiskys: στο ειδικό μενού, 6 ετικέτες Cardhu και Talisker παντρεύονται με φαγητό.

Malt Whisky Dinner στο «Monk»

Την Πέμπτη 10/12 το wine bar της οδού Καρόρη την αφιερώνει στα Malt whiskys, παντρεύοντάς τα με φαγητό. Ο σομελιέ του «Μοnk» Βασίλης Παπαδόπουλος και ο Reserve Brand Ambassador της Diageo Παναγιώτης Αγγελίδης συνέθεσαν ειδικά για τη βραδιά ένα ενδιαφέρον μενού (45 ευρώ το άτομο) κινούμενο στον άξονα των single Malts. Θα σας ταξιδέψει, από τις 9.30 μ.μ. και μετά, στα αποστακτήρια του Cardhu και του Talisker, στο Speyside και το Isle of Skye αντίστοιχα, ξεκινώντας από το απαλό, ισορροπημένο 12άρι Cardhu και καταλήγοντας σε ένα Talisker Port Ruighe, ένα single Malt που ολοκληρώνει την παλαίωσή του σε βαρέλια Port. Κρατήσεις στο 210-3211117 & 6977418277.

Whisky dinner

Cardhu 12 Year Old
Mπρουσκέτα με μους τυριών αρωματισμένη με βότανα με προσούτο Μακεδονίας

Cardhu Gold Reserve
Πανδαισία λαχανικών με ξυνόμηλο, ένταμ, κρουτόν, ντοματίνια σε βινεγκρέτ μουστάρδας

Cardhu Amber Rock
Σασίμι σολομού μαρινε σε γλυκάνισο και σόγια με ωμό ρατατούι λαχανικών

Talisker Skye
Καρπάτσο μοσχάρι με σάλτσα κρύα dijon, παρμεζάνα και ρόκα

Talisker Storm
Χοιρινά φιλετάκια σε μαρμελάδα ντομάτας με πουρέ λαχανικών

Talisker Port Ruighe
Αχλάδι ποσέ μαγειρεμένο σε κρασί Port και δίπλα φυτική σαντιγί

Περισσότερες πληροφορίες

Monk

Καρόρη 4, Πλ. Αγίας Ειρήνης, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".