Το πιο χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ γεύσης στην πόλη, που διοργάνωσε το «αθηνόραμα» στη HELEXPO στο Μαρούσι πρόσφερε ένα μοναδικό τριήμερο γεμάτο γιορτινές εμπειρίες γευστικής πανδαισίας και χαράς.
Χιλιάδες κόσμου πέρασαν από τη Helexpo τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ
Τα εργαστήρια μαγειρικής ήταν από τα πιο δημοφιλή spots του Christmas Food Festival
Ένα ποτήρι κρασί στο περίπτερο της Κάβας Kylix
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος απογείωσε δημιουργικά τις βάσεις της γαστρονομικής μας παράδοδης συνδυάζοντας τράγο, μανιτάρια και τρούφα
Χυλοπίτες από το "Αγνό με Αγάπη" και συνταγή του Μιχάλη Ηρωγλίδη
Ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δείπνο με πάπια, πουρέ αγκινάρας και ριζότο πρότεινε ο Έκτορας Μποτρίνι
Δοκιμάζοντας γκερεμέζι στο περίπτερο της Kaidancheese
Men in Black: Ο Γιώργος Βενιέρης και η παρέα του μαγείρεψαν "χριστουγεννιάτικα και εξωτικά"
Ο κόσμος δοκίμασε, ανακάλυψε, ψώνισε και πήρε πολλές ιδέες για ο γιορτινό του τραπέζι
Γιορτινές μαγειρικές με πρωταγωνιστή το κάστανο από τον Ολιβιέ Καμπανιά
Το περίπτερο της Yellowday του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς
Ο Δημήτρης Αντωνόποπυλος δοκιμάζει ένα από τα mini burgers του Ηλία Σκουλά
To "Μέλι της Αγγελικής" και του... Santa Clauss
Ασυνήθιστα μελομακάρονα" και "πειραγμένες" δίπλες έφτιαξε ο Αλέξανδρος Καρδάσης
Ένα αυτοσχέδιο γλέντι στήθηκε το Σάββατο το βράδυ στο κέντρο του φεστιβάλ.
Καπνιστά μελομακάρονα και πειραγμένοι κουραμπιέδες από τα χέρια της Εβίτας Παπαχαραλάμπους
Η βουλευτής και πρώην υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε μια βόλτα από τα περίπτερα των παραγωγών, μίλησε μαζί τους και δεν αρνήθηκε να δοκιμάσει αρκετά προϊόντα
Metaxa 5 αστέρων, ζεστός χυμός μήλου και κανέλλα δίπλα στο τζάκι του σαλέ. Όσοι το δοκίμασαν ακόμα το σκέφτονται.
Ο Ηλίας Μαμαλάκης προξένεψε τα τυριά με κονφί και φρέσκα φρούτα και τα κρασιά με μαρμελάδες
Χαμόγελα και ποτήρια τηε γευσιγνωσίας στο χέρι
Ο Διονύσης Αλέρτας πάντρεψε το κάστανο με φρούτα, σοκολάτα και κρέμα
Mini Christmas burgers με την υπογραφή του Ηλία Σκουλά
Η μεθεπόμενη γενιά των σεφ πήρε τα πρώτα της μαθήματα από τον Γιάννη Μπαξεβάνη
Μεγάλοι μικροί, οικογένειες και παρέες γέμισαν τους διαδρόμους μπροστά στα περίπτερα των εκθετών
Στα κοκτέιλ της γιορτής μας μύησε ο bartender toy "42" Χρήστος Χουσέας
Η φυστικοπραλίνα του "Φώτη" από την Αίγινα ήταν από τα πιο δημοφιλή νέα προϊόντα του φεστιβάλ
Η Ντίνα Νικολάου μας μύησε στη "νέα γενιά μοναδικών cookies"
Δημιουργική φάση στο Avenue of Spirits
Παιχνίδια σοκολάτας από τον chef patisserie του Βαρούλκου Θοδωρή Μωυσίδη
Οι γεύσεις έκαναν Χριστούγεννα το περασμένo weekend, 4 – 6 Δεκεμβρίου. Σε έναν πανέμορφο γιορτινό πολυχώρο γεύσεων, εκπλήξεων και εμπειριών μεταμορφώθηκε η HELEXPO φιλοξενώντας για τρεις μέρες το πιο απολαυστικό, νόστιμο και χαρούμενο event της πόλης. Ένα χαμογελαστό πλήθος γέμισε το χώρο δοκιμάζοντας ελεύθερα τα πιο ξεχωριστά ντελικατέσεν, εδέσματα, κρασιά και ποτά, ψωνίζοντας ιδιαίτερα δώρα για φίλους και συγγενείς και σχεδιάζοντας τα γιορτινά τραπέζια συνδυάζοντας προϊόντα από τα διαφορετικά περίπτερα: από γιορτινά ντελικατέσεν από την Ελλάδα και το εξωτερικό μέχρι ξεχωριστά προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών. Το «Θέατρο των γεύσεων», στο κέντρο του φεστιβάλ, πλημμύρισε αρώματα από τις γιορτινές συνταγές που μαγείρεψαν στην ανοιχτή κουζίνα γνωστοί σεφ και έγινε σημείο συνάντησης για ψαγμένες γευσιγνωσίες. Στο χώρο ξεκούρασης στην πλατεία το κοινό χαλάρωσε τσιμπολογώντας τα πιο φευγάτα σάντουιτς που ετοίμασαν οι σεφ της Intercatering, ενώ στη λεωφόρο των κοκτέιλ που στήθηκε σε συνεργασία με την «Bar Academy» πήρε μαθήματα… bartending.