«Cosa Nostra» με Sinatra

Το Σάββατο 12/12 συμπληρώνονται εκατό χρόνια από τη γέννηση του εμβληματικού Αμερικανού ερμηνευτή και τα δύο ιταλικά εστιατόρια τον τιμούν με live, φαγητό και ποτό.

«Cosa Nostra» με Sinatra

Το Σάββατο 12/12 συμπληρώνονται εκατό χρόνια από τη γέννηση του εμβληματικού Αμερικανού ερμηνευτή και τα δύο ιταλικά εστιατόρια τον τιμούν με live, φαγητό και ποτό.

«Cosa Nostra» με Sinatra - εικόνα 1

«Fly me to the moon», «I’ve got you under my skin», «The Lady is a tramp» και άλλα κομμάτια της εποχής που ο Φρανκ Σινάτρα εμφανιζόταν με τον Κάουντ Μπέιζι και τη ζωντανή επιτομή του swing ορχήστρα του θα απολαύσουμε στα δύο «Cosa Nostra» αυτό το Σάββατο 12/12 (στις 9 μ.μ.). Την ημέρα που συμπληρώνονται εκατό χρόνια από τη γέννησή του, στα δύο «μαφιόζικα» αδελφά εστιατόρια στο Μοναστηράκι και στον Πειραιά δύο μπάντες θα ερμηνεύουν αξέχαστα τραγούδια του γνωστού και ως «Τhe Voice» και «Ol' Blue Eyes» εμβληματικού Αμερικανού ερμηνευτή που αγαπούσε εκτός από τη μουσική τις ωραίες γυναίκες και το ποτό και που, εδώ που τα λέμε, είχε και τις σχέσεις του με τη μαφία. Ειδικά για τη βραδιά τα «Cosa Nostra» προτείνουν δύο αγαπημένα πιάτα του Sinatra –λιγκουίνι με ψητό μανιτάρι, πεκορίνο, λεμόνι και αβγό και σπαγκέτι με μελιτζάνα, παρμεζάνα, πεκορίνο και σάλτσα ντομάτας– σε ειδικές τιμές (€ 10 και 9 αντίστοιχα) και Dirty Martinis με € 5.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι είναι η "πυθαγόρεια διατροφή";

Η νέα έκδοση "Πυθαγόρειος διατροφή: Από την αρχαιότητα, στη σύγχρονη vegan τάση", που υπογράφει η Μαργαρίτα Ικαρίου, γεφυρώνει την αξία της διατροφής που πρότεινε ο Έλληνας φιλόσοφος, με την παγκόσμια σύγχρονη τάση για ποιοτική διατροφή.

09/12/2022

Fine Mess

Μοναδικό στο είδος του smokehouse, που σιγοκαπνίζει και σιγοψήνει κρέατα όπως το συνηθίζουν στον αμερικανικό Νότο.

Το "Da Bruno" δεν έπαψε ποτέ να είναι ένα ιταλιάνικο σουξέ

Το εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου εξακολουθεί να συναρπάζει τους τιφόζι της γεύσης, με επικεφαλής πια στην κουζίνα του την Κυριακή Φωτοπούλου.

Κανείς δε στρώνει κυριακάτικο τραπέζι όπως το "Mercato" του "Four Seasons"

Στη Βουλιαγμένη, για την πιο πληθωρική γευστική εμπειρία που έλαβε ποτέ χώρα στα αθηναϊκά εστιατορικά δρώμενα.

"The Wine Barrel": Αυτά τα Χριστούγεννα θα γίνει του κουτιού!

Το "The Wine Barrel" δίνει ιδέες για τη wine list και το pairing με τα εδέσματα του Χριστουγεννιάτικου ή του Πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού ανατρέποντας όλα όσα πίστευες για τα κρασιά που δεν βρίσκονται στη συνηθισμένη γυάλινη συσκευασία.

TGI Fridays™: To πιο fun χριστουγεννάτικο πνεύμα της Αθήνας

Με νέες χριστουγεννιάτικες γεύσεις σε ένα μεθυστικό γιορτινό σκηνικό μας υποδέχεται αυτές τις μέρες το TGI Fridays™, το γευστικό μας στέκι για 25 ολόκληρα χρόνια, που γιορτάζει την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου με Holiday Treats, αλλά και χριστουγεννιάτικα events σε όλα τα καταστήματά του.

Το cool fine dining του Δήμου Σαμουράκη στο "See/ds"

Από τους πιο ταλαντούχους σεφ της γενιάς του, ξεκινάει την προσωπική του πορεία στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας και πείθει.