«Cosa Nostra» με Sinatra

Το Σάββατο 12/12 συμπληρώνονται εκατό χρόνια από τη γέννηση του εμβληματικού Αμερικανού ερμηνευτή και τα δύο ιταλικά εστιατόρια τον τιμούν με live, φαγητό και ποτό.

«Cosa Nostra» με Sinatra

Το Σάββατο 12/12 συμπληρώνονται εκατό χρόνια από τη γέννηση του εμβληματικού Αμερικανού ερμηνευτή και τα δύο ιταλικά εστιατόρια τον τιμούν με live, φαγητό και ποτό.

«Cosa Nostra» με Sinatra - εικόνα 1

«Fly me to the moon», «I’ve got you under my skin», «The Lady is a tramp» και άλλα κομμάτια της εποχής που ο Φρανκ Σινάτρα εμφανιζόταν με τον Κάουντ Μπέιζι και τη ζωντανή επιτομή του swing ορχήστρα του θα απολαύσουμε στα δύο «Cosa Nostra» αυτό το Σάββατο 12/12 (στις 9 μ.μ.). Την ημέρα που συμπληρώνονται εκατό χρόνια από τη γέννησή του, στα δύο «μαφιόζικα» αδελφά εστιατόρια στο Μοναστηράκι και στον Πειραιά δύο μπάντες θα ερμηνεύουν αξέχαστα τραγούδια του γνωστού και ως «Τhe Voice» και «Ol' Blue Eyes» εμβληματικού Αμερικανού ερμηνευτή που αγαπούσε εκτός από τη μουσική τις ωραίες γυναίκες και το ποτό και που, εδώ που τα λέμε, είχε και τις σχέσεις του με τη μαφία. Ειδικά για τη βραδιά τα «Cosa Nostra» προτείνουν δύο αγαπημένα πιάτα του Sinatra –λιγκουίνι με ψητό μανιτάρι, πεκορίνο, λεμόνι και αβγό και σπαγκέτι με μελιτζάνα, παρμεζάνα, πεκορίνο και σάλτσα ντομάτας– σε ειδικές τιμές (€ 10 και 9 αντίστοιχα) και Dirty Martinis με € 5.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.