«Wild in the City»: Ήρθαν τα άγρια…

Στο νέο σποτ της Στοάς Μπολάνη αλμυρά σνακ και γλυκά ακολουθούν μια γευστική φιλοσοφία χωρίς άλευρα, ζάχαρη και γλουτένη.

«Wild in the City»: Ήρθαν τα άγρια…

Στο νέο σποτ της Στοάς Μπολάνη αλμυρά σνακ και γλυκά ακολουθούν μια γευστική φιλοσοφία χωρίς άλευρα, ζάχαρη και γλουτένη.

«Wild in the City»: Ήρθαν τα άγρια… - εικόνα 1

Ο νέος ένοικος της Στοάς Μπολάνη στην οδό Βουλής είναι διατροφικά ανήσυχος: στο «Wild in the City» αλμυρά σνακ και γλυκά ακολουθούν μια γευστική φιλοσοφία χωρίς άλευρα, ζάχαρη και γλουτένη. «Παίζει» τυρόπιτα. «Παίζει» και πίτσα με μυζήθρα, φρέσκια ρίγανη, κάππαρη και ντοματάκι. Οι ζύμες τους όμως έχουν ως βάση πούδρα από αμύγδαλα και λιναρόσπορο, ενώ το αλεύρι για τις κρέπες είναι από ινδική καρύδα.

«Wild in the City»: Ήρθαν τα άγρια… - εικόνα 2

Μαγειρεύουν μόνο με λάδι καρύδας, συμπληρώνοντας τις συνταγές τους με αγνό ελαιόλαδο και ελιές, κατσικίσια τυριά με ή χωρίς λακτόζη, φρέσκα λαχανικά και φρούτα, μαύρη σοκολάτα, αβοκάντο, ινδική καρύδα και μπαχαρικά: πιπέρια, κανέλα, κάρδαμο, κουρκουμά, τζίντζερ… Όσο για τον καφέ τους, είναι Βulletproof (100% Αrabica με ελάχιστο λάδι καρύδας και βούτυρο κλαριφιέ, που βοηθούν στην πιο ομαλή απορρόφηση από τον οργανισμό). Δίπλα του, ανάλογα με την ημέρα, θα βάλετε cookies, μηλόπιτα, πανακότα, πορτοκαλόπιτα, μωσαϊκό και άλλα γλυκά που γλυκαίνουν με ζάχαρη καρύδας ή μέλι.

Βουλής 7, Στοά Μπολάνη, κέντρο, 2103315776.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
04/10/2022

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.

Εσύ πού θα δώσεις τους φετινούς… Χρυσούς Σκούφους σου;

Γίνε κι εσύ αξιολογητής στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2023 και ζήσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.