Η κουζίνα του ατμοσφαιρικού νεοκλασικού του Πειραιά από την Πέμπτη ξεκινάει ένα μεγάλο ταξίδι δένοντας διαδοχικά σε διάφορα λιμάνια της Μεσογείου. Σε κάθε σταθμό ο executive chef του «Belle Amie» Χρήστος Τζιέρας θα συνθέτει ένα διαφορετικό μενού βαμμένο με τα χρώματα της γευστικής κουλτούρας της περιοχής. Τα βράδια αυτής και της επόμενης Πέμπτης, 19 και 26/11 αφιερώνονται στη Νάπολη και πιάτα όπως βελουτέ κολοκύθας με τραγανή πανσέτα, οσομπούκο Vesuvio με σος πορτοκαλιού, ριζότο και αρωματική γκρεμολάτα, φρέσκες παπαρδέλες με άγρια μανιτάρια και σος μαύρης τρούφας, ταλιολίνι με γαρίδες, καραβίδες και γυαλιστερές με κρέμα αστακού πλαισιώνονται με ταιριαστά κρασιά και ναπολιτάνικες μελωδίες.
Το «Belle Αmie» σαλπάρει για Νάπολη
Η κουζίνα του ατμοσφαιρικού νεοκλασικού του Πειραιά την Πέμπτη 19/11 ξεκινάει ένα μεγάλο ταξίδι δένοντας διαδοχικά σε διάφορα λιμάνια της Μεσογείου.