«Θα σε κάνω βασίλισσα»: Wine & whisky bar και όχι μόνο

Ανοίγει αυλαία το νέο concept ποτού-φαγητού που συνυπογράφουν ο Δημήτρης Λίτινας και ο Kirios Criton στον Βοτανικό.

«Θα σε κάνω βασίλισσα»: Wine & whisky bar και όχι μόνο

Ανοίγει αυλαία το νέο concept ποτού-φαγητού που συνυπογράφουν ο Δημήτρης Λίτινας και ο Kirios Criton στον Βοτανικό.

«Θα σε κάνω βασίλισσα»: Wine & whisky bar και όχι μόνο - εικόνα 1

«Μια βασίλισσα δεν είναι ποτέ αργοπορημένη. Οι υπόλοιποι φτάνουν νωρίς» λέει με στόμφο η Clarisse Renaldi στο «Ημερολόγιο μιας πριγκίπισσας» και στην περίπτωση του νέου χώρου που συνδημιούργησαν ο Δημήτρης Λίτινας και ο Kirios Criton στον Βοτανικό ταιριάζει γάντι – τόσο καιρό το περιμέναμε να ανοίξει… Σας τον είχαμε παρουσιάσει πρώτοι σε preview μιλώντας με τους δημιουργούς τους.

Τώρα κάνει επιτέλους πρεμιέρα σε μια αποθήκη του 1932 που στέγασε την πρώτη αντιπροσωπεία της Volkswagen, με στιλ επιμελώς… work in progress, τον Μυστικό Δείπνο του Άντι Γουόχολ στον τοίχο, λίστα κρασιών από το διεθνή και ελληνικό αμπελώνα και ποικιλία ουίσκι, ρούμι, κονιάκ και αρμανιάκ. Το γευστικό προφίλ τού «Θα σε κάνω βασίλισσα», που περιγράφεται από τους συντελεστές του ως «οινομαγειρείο-ουίσκι μπαρ, ελεύθερη μουσική σκηνή, πατάρι τέχνης, θέατρο τσέπης» διαμορφώνουν τυριά, αλλαντικά, πατέ, ριγιέτ και τέσσερα-πέντε πιάτα ημέρας. Σύντομα θα σας πούμε περισσότερα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
23/09/2022

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.