«Νοβαλίς»: Το νέο ντελι-μεζεδο-πωλείο της Κηφισιάς

Μεζεδάκια και προϊόντα μικρών παραγωγών σε τετ α τετ σε έναν καινούργιο, νέο-νοσταλγικό χώρο στο εμπορικό κέντρο Shopping Land.

«Νοβαλίς»: Το νέο ντελι-μεζεδο-πωλείο της Κηφισιάς

Μεζεδάκια και προϊόντα μικρών παραγωγών σε τετ α τετ σε έναν καινούργιο, νέο-νοσταλγικό χώρο στο εμπορικό κέντρο Shopping Land.

«Νοβαλίς»: Το νέο ντελι-μεζεδο-πωλείο της Κηφισιάς - εικόνα 1

Πατάει στην κληρονομιά της μπακαλοταβέρνας, βρίσκεται σε μια βεράντα του εμπορικού κέντρου Shopping Land και για το όνομά του διάλεξε να ελληνοποιήσει το λατινικό «Novalis» που σημαίνει «σοδειά». Λογικό, όλα είναι ελληνικά στο ζεστά νοσταλγικό μικροπεριβάλλον του «Νοβαλίς». Στα ράφια και στη βιτρίνα του θα βρείτε προϊόντα μικρών παραγωγών όπως τυριά και αλλαντικά, λάδι τρούφας, ζυμαρικά ή παξιμάδια, με τη συλλογή να εμπλουτίζεται ακόμη, ενώ στην ανοιχτή κουζίνα φτιάχνουν πολλά και διάφορα μεζεδάκια για κρασί, ούζο ή τσίπουρο: παστουρμαδοπιτάκια, τηγανητά κολοκυθάκια, κριθαρότο με μανιτάρια, λουκάνικο καραμανλίδικο βοδινό, κεφτεδάκια και λουκάνικο κιοφτέ, χταπόδι ψητό με φινόκιο, σαρδέλες ψητές…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για τον Dabiz Muñoz η γεύση είναι μία μεγάλη περιπέτεια

Ο προβοκάτορας Ισπανός μύστης της γεύσης βρέθηκε ξανά στην κορυφή της λίστας των 'The Best Chef Awards'. Όχι τυχαία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
26/09/2022

Το S.Pellegrino και το Perrier μας περιμένουν στο "Lit Athens"

Το ολόφρεσκο all day στέκι του Κέντρου μιξάρει παραδοσιακή και μοντέρνα Αθήνα σε αύρα, πιάτα και shakers.

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος: "Μετά από τόσες απανωτές "σφαλιάρες" πάντα βρίσκουμε τη λύση στα δύσκολα"

Μια κουβέντα με τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο για τις φετινές εξελίξεις στην εστίαση και το νέο εκδοτικό του εγχείρημα που συμπυκνώνει τις προσωπικές του "Gefsis".

Τα Πετράλωνα κάνουν "Ζαβολιά"

Καινούργιο και "παιχνιδιάρικο" στέκι έκανε την εμφάνιση του στην αγαπημένη πιάτσα.

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.