«Bait» στο Κολωνάκι

Ένα καινούργιο εστιατόριο ρίχνει «δόλωμα» για τους Αθηναίους ψαρολάτρες στο εμπορικό κέντρο Λαιμού.

«Bait» στο Κολωνάκι

Ένα καινούργιο εστιατόριο ρίχνει «δόλωμα» για τους Αθηναίους ψαρολάτρες στο εμπορικό κέντρο Λαιμού.

«Bait» στο Κολωνάκι - εικόνα 1

Φρέσκα όστρακα, μύδια από τη Βόρεια Ελλάδα, κουτσομούρες, μπαρμπούνια, σαλάχια και ό,τι άλλο διαλέγει ο Γιάννης Καζάζης σε καθημερινή βάση ρίχνουν δελεαστικό δόλωμα –εξ ου και «Bait»– για τους Αθηναίους ψαρολάτρες. Στο καινούργιο εστιατόριο που πήρε τη θέση του παλιού «Ουζάδικου» στο εμπορικό κέντρο Λαιμού στο Κολωνάκι ο νεαρός σεφ Σπύρος Ασημάκης έχει να προτείνει από ραβιόλια θαλασσινών με σάλτσα θυμαριού, βιολογικό σπαγκέτι ζέας με ακέρωτο αβγοτάραχο μέχρι ελληνικό κιτρινόπτερο τόνο σχάρας με σάλτσα από λάδι τρούφας.

Παρότι το θαλασσινό στοιχείο κυριαρχεί, έχετε υπόψη ότι δεν λείπει κι ένα μπέργκερ από Black Angus ή σιγομαγειρεμένα μοσχαρίσια μάγουλα για όσους προτιμούν το… αντίπαλο στρατόπεδο. Όσο για την οινική συνοδεία, την αναλαμβάνει η Μελίνα Αντωνοπούλου. Περισσότερα για τις γευστικές του επιδόσεις θα σας πούμε σύντομα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.