Ένα καινούργιο εστιατόριο ρίχνει «δόλωμα» για τους Αθηναίους ψαρολάτρες στο εμπορικό κέντρο Λαιμού.
Φρέσκα όστρακα, μύδια από τη Βόρεια Ελλάδα, κουτσομούρες, μπαρμπούνια, σαλάχια και ό,τι άλλο διαλέγει ο Γιάννης Καζάζης σε καθημερινή βάση ρίχνουν δελεαστικό δόλωμα –εξ ου και «Bait»– για τους Αθηναίους ψαρολάτρες. Στο καινούργιο εστιατόριο που πήρε τη θέση του παλιού «Ουζάδικου» στο εμπορικό κέντρο Λαιμού στο Κολωνάκι ο νεαρός σεφ Σπύρος Ασημάκης έχει να προτείνει από ραβιόλια θαλασσινών με σάλτσα θυμαριού, βιολογικό σπαγκέτι ζέας με ακέρωτο αβγοτάραχο μέχρι ελληνικό κιτρινόπτερο τόνο σχάρας με σάλτσα από λάδι τρούφας.
Παρότι το θαλασσινό στοιχείο κυριαρχεί, έχετε υπόψη ότι δεν λείπει κι ένα μπέργκερ από Black Angus ή σιγομαγειρεμένα μοσχαρίσια μάγουλα για όσους προτιμούν το… αντίπαλο στρατόπεδο. Όσο για την οινική συνοδεία, την αναλαμβάνει η Μελίνα Αντωνοπούλου. Περισσότερα για τις γευστικές του επιδόσεις θα σας πούμε σύντομα.