«Hama» Κηφισιά edition

Το ιαπωνικό bar-restaurant του Δημήτρη Παππά αποκτά αυτό το φθινόπωρο και μια δεύτερη έδρα, στην Κηφισιά.

«Hama» Κηφισιά edition

Μετά την επιτυχημένη πορεία του στη Γλυφάδα το ιαπωνικό bar-restaurant του Δημήτρη Παππά αποκτά και μια δεύτερη έδρα στην Κηφισιά, στο κτίριο που στέγαζε μέχρι τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού το «Oozora». Με το χώρο να έχει ανανεωθεί ελαφρά, και τον χαρακτηριστικό κλιμακωτό ουρανό να παραμένει στη θέση του, το βόρειο «Hama» ανοίγει τις πόρτες του εκτός απροόπτου την Πέμπτη 29/10. Στην κουζίνα του βρίσκουμε τον νεαρό Θάνο Καραολάνη, ενώ στο μενού φυσάει πάντα fusion αεράκι που από ένα Greek style ceviche με αβοκάντο, θαλασσινά και φέτα φτάνει σε μια σιγοψημένη πανσέτα με κρέμα guacamole και πικάντικη miso. Σούσι και κοκτέιλ φυσικά δεν λείπουν από τη νέα συνταγή. Σύντομα θα σας πούμε περισσότερα.

Αγ. Τρύφωνος 15 & Ομήρου 18, Κηφισιά, 2106230330.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

TGI Fridays™: To πιο fun χριστουγεννάτικο πνεύμα της Αθήνας

Με νέες χριστουγεννιάτικες γεύσεις σε ένα μεθυστικό γιορτινό σκηνικό μας υποδέχεται αυτές τις μέρες το TGI Fridays™, το γευστικό μας στέκι για 25 ολόκληρα χρόνια, που γιορτάζει την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου με Holiday Treats, αλλά και χριστουγεννιάτικα events σε όλα τα καταστήματά του.

07/12/2022

Το cool fine dining του Δήμου Σαμουράκη στο "See/ds"

Από τους πιο ταλαντούχους σεφ της γενιάς του, ξεκινάει την προσωπική του πορεία στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας και πείθει.

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "ITALI.CO"

Το εστιατόριο-μπυραρία είναι η πρόσφατη άφιξη στα νότια που συνδυάζει την ιταλική κουζίνα με μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες draft.

"Κόλλιας" & "Ψαράκια και Θαλασσινά" γράφουν μαζί νέα σελίδα στη Γλυφάδα

Τα δύο δυνατά ονόματα της θαλασσινής γαστρονομίας εγκαινίασαν με δυναμισμό τη συνεργασία τους σ’ ένα από τα πιο όμορφα εστιατόρια των νοτίων προαστίων.

Το "Pelagos" υποδέχεται τον Jan Konetzki

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ο πολυβραβευμένος σομελιέ ενισχύει ένα ξεχωριστό wine dinner του Luca Piscazzi.

Η "κλασική μαγειρική του αύριο" στο νέο βιβλίο του Βαγγέλη Δρίσκα

Η συλλογή των βιβλίων του γνωστού σεφ εμπλουτίζεται με τη νέα του έκδοση "Chef στην κουζίνα σας. Κλασική μαγειρική του αύριο", που θα παρουσιάσει στον "Ιανό".

Η παλιά ταβέρνα ζει στις γειτονιές του Πειραιά

Θα το έλεγες και μια ευκαιρία για ζωντανή περιήγηση στην ιστορία της ταβέρνας-οινοπαντοπωλείου και της ταβέρνας-κουτουκιού, που άγνωστο για πόσο ακόμα θα υπάρχει.