«Hama» Κηφισιά edition

Το ιαπωνικό bar-restaurant του Δημήτρη Παππά αποκτά αυτό το φθινόπωρο και μια δεύτερη έδρα, στην Κηφισιά.

«Hama» Κηφισιά edition

Μετά την επιτυχημένη πορεία του στη Γλυφάδα το ιαπωνικό bar-restaurant του Δημήτρη Παππά αποκτά και μια δεύτερη έδρα στην Κηφισιά, στο κτίριο που στέγαζε μέχρι τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού το «Oozora». Με το χώρο να έχει ανανεωθεί ελαφρά, και τον χαρακτηριστικό κλιμακωτό ουρανό να παραμένει στη θέση του, το βόρειο «Hama» ανοίγει τις πόρτες του εκτός απροόπτου την Πέμπτη 29/10. Στην κουζίνα του βρίσκουμε τον νεαρό Θάνο Καραολάνη, ενώ στο μενού φυσάει πάντα fusion αεράκι που από ένα Greek style ceviche με αβοκάντο, θαλασσινά και φέτα φτάνει σε μια σιγοψημένη πανσέτα με κρέμα guacamole και πικάντικη miso. Σούσι και κοκτέιλ φυσικά δεν λείπουν από τη νέα συνταγή. Σύντομα θα σας πούμε περισσότερα.

Αγ. Τρύφωνος 15 & Ομήρου 18, Κηφισιά, 2106230330.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".