Ο Μπράντλεϊ Κούπερ πιάνει το τηγάνι

Είστε για μια μερίδα σινεμά; «Ο σεφ που έπαιζε με τη φωτιά» βγήκε στις αίθουσες και πάει για τρίτο Μichelin.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ πιάνει το τηγάνι

Είστε για μια μερίδα σινεμά; «Ο σεφ που έπαιζε με τη φωτιά» βγήκε στις αίθουσες και πάει για τρίτο Μichelin.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ πιάνει το τηγάνι - εικόνα 1

Ο κινηματογράφος όλο και φλερτάρει με τη μαγειρική προσθέτοντας στη λίστα των σινε-ντελικατέσεν νέο υλικό. Τώρα μας έχει έναν κατεστραμένο αντι-ήρωα. Στο «Ο σεφ που έπαιζε με τη φωτιά» που βγήκε στις αίθουσες την Πέμπτη 22/10 ο Μπράντλεϊ Κούπερ πασχίζει μετά την προσωπική/επαγγελματική κατηφόρα να αποκτήσει ένα τρίτο Michelin. Η δραματική κομεντί του Τζον Γουέλς έχει ένα καλό ποτ πουρί από σεφο-εγωισμούς και μαγειρικές αναμετρήσεις, μια παραλίγο αυτοκτονία με… sous-vide, λαχταριστά γευστικά τοπία, και μερικές σταγόνες έρωτα για κερασάκι. Όσο για την καλύτερη ατάκα, για μένα είναι η εξής: «Για να πάρεις ένα αστέρι πρέπει να είσαι σαν τον Λουκ Σκαϊγουόκερ, για να πάρεις δύο σαν αυτόν τον πώς τον λένε που έπαιζε ο Άλεκ Γκίνες. Αν καταφέρεις να πάρεις το τρίτο είσαι Γιόντα». Δείτε το, έχει φάση, και… may the forks be with you.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Κουκούμαβλος" ξανά στη Σαντορίνη!

Το cult εστιατόριο του Νίκου Πουλιάση επιστρέφει ξανά στην ενεργό δράση, στο "Katikies Chromata" στο Ημεροβίγλι.

25/11/2022

Τι γυρεύουν οι παγόδες ανάμεσα στους γαλλικούς αμπελώνες;

Το Cos d’Estournel, από το ομώνυμο εντυπωσιακό chateau του Μπορντό, είναι κρασάρα που συνδυάζει δύναμη και φινέτσα. Το ίδιο οινοποιείο έχει δε στη φαρέτρα του και άλλα διαμαντάκια.

Σε αυτό το φεστιβάλ θα μάθεις τα πάντα για το μέλι

Γνωρίστε σπάνιες ποικιλίες ελληνικού μελιού και νέα προϊόντα στο 13ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και προϊόντων μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2022: Τα κορυφαία εστιατόρια

Απονεμήθηκαν τα σημαντικότερα γαστρονομικά βραβεία στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας.

"Viva Italia" στο "Da Bruno" με ανανεωμένο μενού

Αέρας ανανέωσης φυσά στις γεύσεις του ολοφάνερα φρεσκαρισμένου ιταλιάνικου πόστου στο Παλαιό Φάληρο, που στα 35 και πλέον χρόνια λειτουργίας του, συνεχίζει να είναι σταθερή αξία για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας.

Το Σymposio είναι το event που θα αλλάξει τη Βαρβάκειο

Με τενόρους να συναντούν techno DJs, ξυλοπόδαρους να προσπερνούν αρπίστριες και street food κιόσκια να αχνίζουν μυρωδιές πλάι σε εκθέσεις ζωγραφικής, η γλαφυρή μπρουταλιτέ της οδού Αριστογείτονος στη Δημοτική Αγορά της Αθήνας μεταμορφώνεται στο urban σκηνικό ενός ανατρεπτικού event, που έρχεται για να μεταμορφώσει την εικόνα που έχουμε για το στομάχι της πόλης.

"Manοuka": Οινογευσιγνωσία με την Ακρόπολη "on screen"

Σφιχτά ενοποιημένο γαστρονομικό σενάριο με μοντέρνα προσέγγιση, οινικό cast με επιλεγμένες ελληνικές ετικέτες και ενδιαφέρουσα μπάρα με φόντο την Ακρόπολη δίνουν τον τόνο στο rooftop εστιατόριο στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου "Utopia".