Η 23η Οκτώβρη είναι Παγκόσμια Ημέρα Σαμπάνιας…

.. και στο «Su Casa» στη Γλυφάδα από τις 22 έως και τις 24/10 προτείνουν κοκτέιλ σαμπάνιας Cattier σε προσιτές τιμές.

Η 23η Οκτώβρη είναι Παγκόσμια Ημέρα Σαμπάνιας…

.. και στο ιταλικό/μεσογειακό εστιατόριο «Su Casa» στη Γλυφάδα από την Πέμπτη 22 έως και την Κυριακή 24/10 προτείνουν κοκτέιλ σαμπάνιας Cattier σε προσιτές τιμές. Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια κλασική, ανάλαφρη Mimosa, Kir Royal, Spritz Royal και The Cattier (σαμπάνια Cattier με αψέντι), μπορείτε όμως κάλλιστα να συνδυάσετε και διαφορετικές ετικέτες από την γκάμα της Cattier με το φαγητό σας: μια σαλάτα με σολομό με ένα ποτήρι Cattier Brut Quartz, ένα ριζότο θαλασσινών με την Cattier Brut Saphir ή ένα χοιρινό steak και μια Cattier Brut Blanc de Noirs.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.