Στο «Nice ’N’ Easy» με το αθηνόραμα Club

Σ’ ένα φιλικά γκουρμέ καφε-εστιατόριο με διατροφικές-βιολογικές ανησυχίες στο Κολωνάκι.

Στο «Nice ’N’ Easy» με το αθηνόραμα Club

Σ’ ένα φιλικά γκουρμέ καφε-εστιατόριο με διατροφικές-βιολογικές ανησυχίες στο Κολωνάκι.

Στο «Nice ’N’ Easy» με το αθηνόραμα Club - εικόνα 1

Χρησιμοποιούν κρέας κοτόπουλου, χοιρινού και βουβαλιού ελευθέρας βοσκής, βιολογικά όσπρια και προϊόντα Ζέας, ενώ πολλά από τα λαχανικά στα πιάτα τους έρχονται από τα περιβόλια του Γιώργου Καραλάκη στην Ιεράπετρα και είναι… ένα κι ένα. Tο πάθος του Δημήτρη Χριστοφορίδη για το υγιεινό φαγητό και οι γευστικές κατευθύνσεις του πληθωρικού σεφ Χρήστου Αθανασιάδη έχουν δώσει ένα bio-συνειδητοποιημένο, πολυσυλλεκτικό στις μαγειρικές του all-day στέκι με την αναζήτηση στο DNA του.

Στον ευρύ σε προτάσεις κατάλογο θα συναντήστε πιάτα που κινούνται σε πολλές κατευθύνσεις. Ανάλογα με τα γούστα ή την όρεξή του μπορεί κανείς να διαλέξει ανάμεσα σε χορτοφαγικά/υγιεινά, πιάτα με έθνικ αποχρώσεις, ελληνικές γεύσεις και προτάσεις κρεατοφαγίας. Στο πρώτο «Νice ‘N’ Easy» της πόλης (γιατί μετά άνοιξε κι ένα δεύτερο στην Κηφισιά, με το concept να «τριτώνει» στη Μύκονο), εκεί που η Σκουφά συναντά την Ομήρου, τα μέλη του αθηνόραμα Club έχουν έκπτωση 20% καθημερινά εκτός Σαββάτου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Ami gastrotheque", γαλλικό μπιστρό με αθηναϊκό twist

Το concept που θα συναντούσες σε κάποια παριζιάνικη γειτονιά, προσαρμόζεται στην αστική γευστική πραγματικότητα της πρωτεύουσας και αφήνει υποσχέσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/12/2022

Νέα πλάνα για τον Θάνο Στασινό

Η τρέχουσα σεζόν βρίσκει τον σεφ σε νέα πόστα, ρόλο συμβουλευτικό αλλά και ενεργό στην κουζίνα, αλλά και με δικό του χώρο στα σκαριά.

"Τρεις λαλούν": Vegan κουζίνα με ουσία

Ένα ακόμα πόστο, στο Γκάζι, που προσφέρει μια αξιόλογη γκάμα προτάσεων για κάθε ώρα της ημέρας, αποδεικνύει ότι η αυστηρά χορτοφαγική κουζίνα πέρα από ιδεολογικό έχει και γευστικό ενδιαφέρον.

Sushimou

Για να απολαύσεις τη χάρη εξαιρετικών ψαριών, ο Αντώνης Δρακουλαράκος κεντάει sashimi και nigiri σε ένα αμίμητο one man show.

Ρέθυμνο: Μια ιστορία οίνου και γαστρονομικού πλούτου

Με αγροτικά project που προσεγγίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία, αλλά και διαμαντάκια της κρητικής γης που διεκδικούν θέση στις καρδιές και τα πιάτα μας, το τοπίο του Ρεθύμνου γίνεται ολοένα πιο ελκυστικό.

Αν ο foodie δεν πάει στον σεφ, πάει o σεφ στον foodie…

Γιατί οι σεφ "ξεσπιτώνονται" μαγειρεύοντας ως φιλοξενούμενοι σε κανονικές ή αυτοσχέδιες ενίοτε κουζίνες; Βρεθήκαμε σε μια σειρά γαστρονομικά happening στο εξωτερικό και καταθέτουμε κάποιες σκέψεις για την αμεσότητα κουζίνας-σάλας που θέλει τους μάγειρες να βγαίνουν από το "καβούκι" τους.

Casserole

Ένα χαριτωμένο ελληνικό μπιστρό στην ευρύτερη διοίκηση πρωτευούσης, που θα έλεγαν κι οι παλιότεροι, είναι από τις καλύτερες προτάσεις στην πέρα ανατολική πλευρά των Αθηνών.