Ιαπωνική κουζίνα και κοκτέιλ επιστρέφουν αγκαζέ στη Λαζαράκη με το γνωστο bar-restaurant να ξεκινάει τη χειμωνιάτικη σεζόν την Πέμπτη 15/10.
Το μινιμαλιστικά πολυτελές ιαπωνικό bar-restaurant, αφού πέρασε ένα ακόμη καλοκαίρι στην «Costa Navarino», γυρίζει στο πόστο του στη Γλυφάδα –το opening είναι την Πέμπτη 15/10– ρίχνοντας στο τραπέζι signature dishes όπως το yellow tail tataki με σος από πάστα σόγιας και λάδι τρούφας ή το φιλέτο με σος σάκε-σόγιας αρωματισμένη με yuzu, αλλά και parties και κοσμική διάθεση. Το μενού επιμελείται πάντα ο Σταμάτης Σκριάπας, ο sushi chef Takaaki Otsuka παραμένει σταθερός, ενώ τα επιδόρπια έχουν και φέτος την υπογραφή του Δημήτρη Χρονόπουλου και τα κοκτέιλ του Δημήτρη Παπαϊωάννου.